ΚΟΣΜΟΣ

Έλον Μασκ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το τσιπάκι Neuralink - Σκοτώθηκαν 1.500 πειραματόζωα

Έλον Μασκ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το τσιπάκι Neuralink - Σκοτώθηκαν 1.500 πειραματόζωα

Έλον Μασκ: Με αίμα «έβαψε» τις φιλοδοξίες του ο κροίσος από τη Νότια Αφρική για να ικανοποιήσει το ματαιόδοξο σχέδιό του

Αποκαλύψεις από το μέλλον που οραματίζεται ο Έλον Μασκ που προκαλούν τρόμο, έρχονται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, για να ικανοποιήσει τις ματαιόδοξες σκέψεις του μέσω της Neuralink, ο Μασκ και το επιτελείο του σκότωσαν 1.500 πειραματόζωα, τα οποία στην πλειοψηφία τους ήταν πίθηκοι.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι πίθηκοι δέχθηκαν εξαντλητικές επεμβάσεις στο κρανίο τους (έως και δέκα φορές για κάθε ζώο) προτού καταρρεύσουν κατά τη δοκιμή. Τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα περιήλθαν στο μέσο από το Πανεπιστήμιο του Ντέιβις της Καλιφόρνια, το οποίο συνεργάστηκε με τη Neuralink σε δοκιμές για τρία χρόνια, από το 2017 έως το 2020,

Ενδεικτικό είναι ότι ένας πίθηκος γνωστός ως «Ζώο 8» είχε «ακρωτηριαστεί στα άκρα» και «είχε διάρροια τον πρώτο χρόνο της ζωής του», αναφέρουν οι γνωματεύσεις.

Μια άλλη έκθεση αναφέρει ότι μια «τρύπα ραγάδας» δημιουργήθηκε στο κεφάλι του μέχρι να εμφανιστεί ο εγκέφαλος, το εμφύτευμα τοποθετήθηκε και δοκιμάστηκε και στη συνέχεια το ίδιο ζώο υποβλήθηκε σε ευθανασία.

Στα τουλάχιστον 1.500 ζώα που έχουν σκοτωθεί, περιλαμβάνονται πρόβατα και χοίροι, όπως έγινε ακόμη γνωστό.