ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν: Η πρώτη εμφάνιση με τον νέο της έρωτα Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ - Σοβαρεύει το ειδύλλιο

H Kιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν
ΑΡ

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Όντελ Μπέκαμ Τζούνιορ εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας ενόψει του Super Bowl

Η Kιμ Καρντάσιαν και ο νέος της αγαπημένος Όντελ Μπέκαμ Τζούνιορ εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά από τότε που έγινε γνωστη η σχέση τους στο ξενοδοχείο Wynn του Λας Βέγκας το Σάββατο (10/2). Η 43χρονη ινφλουένσερ και επιχειρηματίας πίσω από τη SKIMS εθεάθη στο πολυτελές ξενοδοχείο με τον 31χρονο αστέτρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου, στο πλευρό της.

Οι φήμες για τη σχέση τους άρχισαν να φουντώνουν όταν η μητέρα τεσσάρων παιδιών και ο παίκτης των Baltimore Ravens συνδέθηκαν για πρώτη φορά δημόσια τον Σεπτέμβριο του 2023.

Η έξοδος του ζευγαριού ενόψει του Super Bowl έρχεται λίγο μετά την είδηση οτι το ειδύλλιο του ζεύγους άρχισε να σοβαρεύει. Μια πηγή είπε στην DailyMail.com «Η Κιμ είχε ρομαντική σχέση με τον Οντέλ από το περασμένο καλοκαίρι και νόμιζε ότι είχε καταφέρει να το κρατήσει κρυφό. Δεν βλέπει κανέναν άλλο αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον όχι από όσο γνωρίζουν οι στενοί της φίλοι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η Kαρντάσιαν όσο και ο Μπέκαμ Τζούνιορ που φημολογείται ότι θα παρευρεθούν στο Super Bowl μαζί - πήραν την απόφαση να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φλας, για να αποτρέψουν τις φήμες ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι η «πέτρα του σκανδάλου»« στη διάλυση της σχέσης του.

Οι δύο σταρ άρχισαν αρχικά να κάνουν «παρέα» λίγο μετά τον χωρισμό του ποδοσφαιριστή από τη φίλη του Λόρεν 'LoLo' Γουντ που ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Το πρώην ζευγάρι έχει μαζί έναν γιο ενός έτους, τον Zydn.

«Η Κιμ ήθελε πραγματικά να κρατήσει αυτό το ειδύλλιο κρυφό για δύο λόγους. Το ένα είναι ότι έχει έναν γιο ενός έτους με την πρώην του Λόρεν Γουντς ». Και οι δύο ήθελαν να αποφύγουν οποιαδήποτε εικασία ότι εγκατέλειψε τη Λόρεν για την Kιμ. «Ο δεύτερος λόγος είναι για να αποφύγουν την αντίδραση του «πρώην της Κάνιε Γουέστ. Μετά από αυτά που έγιναν με τον Πιτ Ντέιβιντσον, η Κιμ θέλει να το αποφύγει με κάθε κόστος. Είναι θέμα χρόνου τώρα ο Κάνιε να πει κάτι δημόσια, αλλά δεν έχει καμία βάσιμη απόδειξη ».

Ξεχωριστή πηγή είπε στο Us Weekly νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι η σχέση της Κιμ και του Όντιελ «σοβαρεύει», αλλά εξακολουθούν να κρατούν το εκκολαπτόμενο ειδύλλιό τους κυρίως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Η προσωπικότητα του αθλητή είναι πολύ πιο χαμηλών τόνων από εκείνη της Καρντάσιαν», ανέφερε.

Ο σταρ των Baltimore Ravens θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή κρυφή, αγαπάει την ιδιωτικότητα, ενώ η Kιμ είναι πιο συνηθισμένη στα φώτα της δημοσιότητας είπε και πρόσθεσε ότι «και οι δύο επιχειρούν να καταλάβουν τα επόμενα βήματα» όσον αφορά τον έρωτά τους.

Πιο πρόσφατα, οι δύο τους φημολογείται ότι πήγαν στο ίδιο πάρτι πριν από τα Grammy νωρίτερα αυτό το μήνα που διοργανώθηκε από τον Jay-Z στο Birds Street Club. Άλλη πηγή είπε πρόσφατα στο Entertainment Tonight, «Τα πράγματα συνεχίζουν να ζεσταίνονται μεταξύ τους. Συμπαθούν ο ένας τον άλλον και τα πηγαίνουν καλά ».

Νωρίτερα το Σάββατο, παρακολούθησαν το πάρτι Fanatics Super Bowl του Michael Rubin στο Cosmopolitan του Λας Βέγκας. Ωστόσο, οι δυο τους δεν φωτογραφήθηκαν μαζί στην εκδήλωση. Η τηλεπερσόνα εθεάθη καθώς πόζαρε για μια φωτογραφία με τον στενό της φίλο, La La Anthony - ο οποίος ήταν επίσης ντυμένος για τη διασκεδαστική περίσταση.

Ο Μπέκαμ Τζούνιορ σταμάτησε επίσης για μια γρήγορη, σόλο φωτογράφιση μόλις έφτασε στο χώρο, επιδεικνύοντας την κομψή εμφάνισή του. Ενώ εμφανιζόταν στο podcast με τίτλο «On Purpose With Jay Shetty» πέρυσι τον Μάιο, η Kιμ μίλησε για τα ραντεβού και το πώς βλέπει τον έρωτα.

«Πιστεύω ότι θα είμαι πάντα μια απελπισμένη ρομαντική και θα θέλω να είμαι πάντα ερωτευμένη και σίγουρα μου αρέσει να μοιράζομαι τη ζωή μου με κάποιον και λατρεύω να δημιουργώ μια ζωή με κάποιον», είπε. «Αν μπορώ να κοιτάξω όλα όσα έκανα λάθος και να προσπαθήσω να μην κάνω τα ίδια λάθη και να πάρω πραγματικά τον χρόνο μου, νομίζω ότι απλά πρέπει να είναι διαφορετικά για μένα».

«Σίγουρα θα πάρω τον χρόνο μου» τόνισε, προσθέτοντας ότι υπάρχουν διάφοροι «παράγοντες» που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη, «ειδικά όταν έχει παιδιά και να προσέχει τους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή του».