ΚΟΣΜΟΣ

Tζένιφερ Λόπεζ: Στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τον Μπεν Άφλεκ στο πλευρό της - Το καυτό φιλί

H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
ΑΡ

Η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ στο πλευρό της πήγε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «This Is Me...Now: A Love Story» στο Λος Άντζελες. Το καυτό φιλί τους μπροστά στην κάμερα, κάνει τον γύρο του κόσμου

Η Τζένιφερ Λόπεζ βγήκε...ραντεβού πριν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον αγαπημένο της Μπεν Άφλεκ, περπατώντας μαζί του στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του φιλμ «This Is Me…Now: A Love Story» στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες.

Όταν έφτασαν στοι θέατρο αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί μπροστά στις κάμερες, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους, παραμονή της Ημέρας των Ερωτευμένων. Η ταινία στην οποία συμμετέχουν αστέρια όπως ο Τρέβορ Νόα και η Τζέιν Φόντα, έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό για την 54χρονη Λόπεζ η οποία είπε σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα ότι η πραγματική ιστορία αγάπης της με τον Άφλεκ ήταν εκείνη που την ενέπνευσε.

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει τις συμβουλές που της έδωσε ο Μπεν Άφλεκ όταν αμφέβαλλε για τις συγγραφικές της ικανότητες. Έλεγε: «Δεν γράφω, δεν το κάνω αυτό.» Kαι εκείνος της είπε: «Κάνεις, γράφεις, σκηνοθετείς, κάνεις παραγωγή, χορογραφείς, κάνεις όλα αυτά τα πράγματα. Άρχισε να μπαίνεις σε αυτό, άρχισε να κατέχεις λίγο αυτό που είσαι», θυμάται να της είπε ο Άφλεκ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022, περισσότερο από ένα χρόνο μετά την αναζωπύρωση του έρωτά τους. Βγήκαν για πρώτη φορά ραντεβού στις αρχές της δεκαετίας του 2000, χώρισαν όμως λίγο πριν τον γάμο τους το 2004, υπό την πίεση των παπαράτσι. Το ανανεωμένο ειδύλλιό τους ενέπνευσε μεγάλο μέρος της σκηνοθεσίας της ταινίας, είπε ο σκηνοθέτης Ντέιβ Μέγιερς στη συνέντευξη Τύπου και σημείωσε συγκεκριμένα μια σκηνή που την παρουσίαζε να δουλεύει ως εργάτρια...σε εργοστάσιο καρδιών.

«Μεταφορικά, είναι αλήθεια», είπε ο Mέγιερς. «Αυτό προέκυψε από το ότι μου είπε τον πόνο της, ειδικά τον πόνο που πέρασε όταν χώρισε με τον Μπεν την πρώτη φορά. Υπήρχε πολλή ειλικρίνεια που μοιράζονταν σε εκείνη την πρώτη συνάντηση, και έτσι το εργοστάσιο της καρδιάς έγινε ένα είδος κατάρρευσης σε επίπεδο Τιτανικού, που ήταν μια μεταφορά για αυτό που μου έδινε ως την αλήθεια της».

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ πρωταγωνίστησαν πρόσφατα μαζί σε ένα διαφημιστικό σποτ του Super Bowl που περιείχε τον Άφλεκ να σχηματίζει ένα συγκρότημα αγοριών που ονομάζεται DunKings με τον της φίλο Ματ Ντέιμον και τον θρύλο των New England Patriots, Τομ Μπρέιντι.