ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με την Πριγκίπισσα της Σαξονίας: Η πρώτη «γαλαζοαίματη» που πόζαρε για το Playboy

H πριγκίπισσα της Σαξονίας
H πριγκίπισσα της Σαξονίας
Ιnstagram

Η Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, πριγκίπισσα της Σαξονίας, έγραψε ιστορία ως η πρώτη γαλαζοαίματη που πόζαρε για το Playboy.

Η Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, πριγκίπισσα της Σαξονίας, έγραψε ιστορία ως η πρώτη αριστοκράτισσα που φωτογραφήθηκε για το Playboy ενώ δηλώνει πως πάντα ήθελε να γίνει «ποπ σταρ». Η 37χρονη ποζάρει για το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου 2024 του Playboy Γερμανίας και αφήνει λίγα πράγματα στη φαντασία.

«Νομίζω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή», είπε η Xenia στο Fox News Digital. «Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι… η πρώτη και η τελευταία φορά που βγάζω τα ρούχα μου αποκλειστικά για το Playboy, αλλά ήταν μπειρία». «Έβαλα λίγο μέικ απ με το κιμονό μου και μετά έμεινα γυμνή για δύο μέρες», δήλωσε. «Ένιωσα τόσο άνετα με την ομάδα. Πάντα ήθελα να γίνω ποπ σταρ όπως η Μπρίτνει Σπίαρς, αλλά ποτέ δεν ονειρευόμουν να είμαι στον Τύπο σε όλο τον κόσμο… ως φυσική γυναίκα».

Η Γερμανία δεν είχε ενεργή βασιλική οικογένεια ή μονάρχη από το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, ανέφερε το περιοδικό People. Ωστόσο, η χώρα έχει ακόμα αρκετούς οίκους ευγενών που κάποια στιγμή κυβέρνησαν σε αρκετά από τα γερμανικά κρατίδια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ευγενείς πρόγονοι της πριγκίπισσας Xenia περιλαμβάνουν τον προ-προπάππου της, Φρειδερίκο Αύγουστο Γ΄τον τελευταίο βασιλιά της Σαξονίας.

Η Xenia κέρδισε τον τίτλο της ως απόγονος του Γερμανικού Οίκου του Bέττιν, αναφέρει η βρετανική Independent. «Ρώτησα τη μαμά μου πριν το κάνω», είπε όταν πόζαρε για το Playboy. «Η γνώμη της ήταν σημαντική για μένα. Είπε, «Ξέρεις τι κορίτσι μου; Αν θέλεις να το κάνεις, τότε κάνε το. Αυτό ήταν το κλειδί για να προχωρήσω, και το ήθελα. Έτσι, όλοι ήταν καλά με αυτό. Έλαβα μήνυμα… ακόμη και από έναν ξάδερφό μου με τον οποίο είχα να μιλήσω 20 χρόνια. Είπε, "Ουάου, συγχαρητήρια! Έκανες σπουδαία δουλειά σπάζοντας αυτή τη γυάλινη οροφή. Είπα, "Ουάου, ακόμη και η οικογένειά μου είναι με το μέρος μου.»

«Ππριν από 10 χρόνια, ήταν μόνο οι άνδρες της οικογένειάς μου που είχαν την εξουσία», εξήγησε. «Έπρεπε να κάνεις αυτό που έλεγαν και ήταν ένας αγώνας. Αλλά μετά αποφάσισα να χαράξω τον δικό μου δρόμο. Τώρα, είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ». Στόχος της...ριψοκίνδυνης φωτογράφισης όπως είπε ήταν να δείξει στις γυναίκες ότι όλα τα σώματα είναι όμορφα όπως ακριβώς είναι.

Η Ξένια, η οποία προηγουμένως άφησε το στίγμα της ως σταρ σε ριάλιτι, είπε ότι κάποτε δέχθηκε πίεση από τους συνομηλίκους της, να υποβληθεί σε πλαστική. «Σκέφτηκα, «Είμαι η μόνη που δεν έχει χειρουργηθεί σε αυτήν την ομάδα, ταιριάζω; Ήθελα απλώς να είμαι ο εαυτός μου. Δεν ήθελα να κάνω κάτι μόνο και μόνο επειδή κάποιος μου είπε να χειρουργηθώ. Είμαι ικανοποιημένη με την απόφασή μου».

Της έχουν κάνει πρόταση γάμου έξι φορές, όπως λέει. Και προσθέτει «Ποτέ δεν ξέρεις αν οι άνθρωποι σε θέλουν για τον τίτλο σου ή μόνο για σένα. Προσπάθησα ακόμη και να βρω κρυφά άνδρα στο «Undercover Princesses» του BBC, [και] δεν μου βγήκε».

Οπως λέει αν και πάντα υπήρχαν κάμερες στην οικογένειά της, η μαμά της προσπαθούσε να τη μεγαλώσει φυσιολογικά «Βοηθούσα στο σπίτι [καθαρίζοντας] για να πάρω χρήματα. Ήμουν απόλυτα φυσιολογική. … Όλοι πιστεύουν ότι το να είσαι πριγκίπισσα σημαίνει ότι δεν έχεις προβλήματα, δεν ανησυχείς, έχεις πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πάντα πιστεύουν ότι έχω τα πάντα. Αλλά, στην πραγματικότητα, δουλεύω για τα πάντα. Ήθελα να κάνω το δικό μου και να μην βασίζομαι μόνο σε αυτά που μου έδινε η οικογένειά μου».

Όταν ρωτήθηκε τι θα χρειαζόταν για να την εντυπωσιάσει ένας άντρας σήμερα, η Xenia απάντησε: «Το πιο σέξι πράγμα για μένα είναι το χιούμορ», είπε. «Λατρεύω τον Ράιαν Ρέινολντς, αλλά αγαπώ και τη γυναίκα του, οπότε όλα είναι καλά». Είναι πεπεισμένη τέλος ότι ο τελευταίος βασιλιάς της Σαξονίας θα είχε εγκρίνει το τόλμημά της.

«Διαλογιζόμουν δύο εβδομάδες πριν από τη φωτογράφιση γιατί ήμουν νευρική. Τότε άρχισα να νιώθω αυτό το περίεργο συναίσθημα. Ένιωσα ότι μου έκλεισε το μάτι και μου είπε: "Κάντο", Ξέρω, είναι τόσο τρελό, αλλά ένιωσα ότι είχα την έγκρισή του. Φυσικά, δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ, αλλά απλώς είχα την αίσθηση ότι θα έλεγε ναι. Δεν μπορώ να σας πω γιατί, αλλά αυτή είναι η αίσθηση που είχα».

Όσο για τους επικριτές της που κοιτάζουν τις φωτογραφίες της υποτιμητικά, η Ξένια έχει ένα ιδιαίτερο μήνυμα: «Πώς τολμάτε να μου λέτε τι πρέπει να κάνει μια πριγκίπισσα; Ποιοι είστε; Είμαι πριγκίπισσα και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, όπως θα έπρεπε όλοι οι άλλοι».