ΚΟΣΜΟΣ

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον μίλησε για την υγεία της - «Πυρά» σε Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον μίλησε για την υγεία της - «Πυρά» σε Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι

«Κέιτ, να γίνεις καλά. Σ’ αγαπώ και όταν είσαι έτοιμη θα σε ξαναδούμε», είπε μεταξύ άλλων ο θείος της Κέιτ Μίντλετον

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον, Γκάρι Γκόλντσμιθ έχει ήδη αρχίσει να μιλάει για τη βασιλική οικογένεια, ενώ πολλοί κρέμονται απ’ τα χείλη του όσον αφορά την πριγκίπισσα της Ουαλίας και το τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της, μετά το χειρουργείο στην κοιλιακή της χώρα αλλά και την «εξαφάνισή» της από τα βασιλικά της καθήκοντα.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι έχει να κάνει με την Κέιτ Μίντλετον και για τον λόγο αυτό είχε μιλήσει πριν μπει στο ριάλιτι του Big Brother ενώ εξαπέλυσε «πυρά», σύμφωνα με τη Mirror, προς τις τρελές θεωρίες συνωμοσίας τονίζοντας πως «θα πρέπει να την αφήσουν ήσυχη αυτή τη στιγμή, γιατί υπάρχει λόγος που δεν μιλάνε γι’ αυτό».

Συμπλήρωσε ότι «της δίνουν λίγο “χώρο”. Απλώς πιστεύω ότι είναι θεμελιωδώς λάθος, και αν συνέβαινε σε οποιονδήποτε άλλον, θα σκέφτονταν να τους δώσουν λίγο χώρο. Αλλά επειδή η Κέιτ είναι η Κέιτ και κάνει καταπληκτική δουλειά, υπάρχει πάντα ενδιαφέρον γι’ αυτήν. Είναι το νούμερο ένα βασιλικό πρόσωπο για κάποιον λόγο και απλώς ικετεύω τον κόσμο να της δώσει λόγο “χώρο”. Νομίζω ότι τα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας αλλάζουν τη δυναμική και γίνονται πιο οικογενειοκεντρικοί. Έχουν καθήκον και είναι προνόμιο να έχουν τους ρόλους που έχουν, αλλά πρώτα απ' όλα έρχεται η οικογένεια. Πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου», είπε και ευχήθηκε: «Κέιτ, να γίνεις καλά. Σ’ αγαπώ και όταν είσαι έτοιμη θα σε ξαναδούμε».

Στην τελευταία του συνέντευξη πριν μπει στο σπίτι του Celebrity Big Brother δήλωσε: «Η Κέιτ Μίντλετον είναι τέλειος άνθρωπος και είμαι πραγματικά πολύ υπερήφανος γι’ αυτήν. Τα μέλη της οικογένειάς της είναι δίπλα της». Τόνισε παράλληλα, ότι «μισώ όταν κάποιοι λένε ότι είναι ένα απλό πρόσωπο, επειδή δεν υπάρχει τίποτε απλό σε εκείνη. Είναι θεαματική».

«Πυρά» στη Μέγκαν Μαρκλ και στον πρίγκιπα Χάρι

Ο Γκόλντσμιθ αναφέρθηκε και στα πρόσωπα των Μέγκαν Μαρκ και πρίγκιπα Χάρι, αφότου εγκαταστάθηκε στο Celebrity Big Brother το βράδυ της Τρίτης.

Αρχικά είπε ότι δεν έχει γνωρίσει τη Μέγκαν Μαρκλ και εν συνεχεία είπε: «Έχω την άποψη ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήταν πραγματικά πολύ αγαπητός και ότι ήταν μια τριάδα, δηλαδή η Κέιτ, ο Γουίλιαμ και ο Χάρι, μέχρι που ξαφνικά ήρθε μια επιπλέον δυναμική παρουσία προκαλώντας διάφορα ζητήματα». Αναφέρθηκε παράλληλα στο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι λέγοντας πως «δεν μπορείς να “πετάς” την οικογένειά σου με τόσο δραματικό τρόπο, να γράφεις βιβλία και έπειτα να περιμένεις να σε καλέσουν για τα Χριστούγεννα».

Με πληροφορίες από Mirror