ΚΟΣΜΟΣ

Kόρντεϊ Καρντάσιαν: Θηλάζει τον γιο της και γιορτάζει το θαύμα της μητρότητας

H Kόρντεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ
H Kόρντεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ
ΑΡ

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν θηλάζει δημόσια τον 4 μηνών γιο της Ρόκι και αφήνει τους φαν της να ρίξουν μία ματιά στην καθημερινότητά της ως μητέρα

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram με πρωταγωνιστή τον γιο της, Ρόκι 4 μηνών, τον οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της Tράβις Μπάρκερ, 48 ετών.

Το διάσημο ζευγάρι φαίνεται να κάνει βόλτα μαζί με τον γιο τους, ο οποίος καθώς ξεκουράζεται στο καρότσι του, το οποίο η διάσημη ινφλουένσερ «συστήνει» στο τέλος της ανάρτησης με φόντο την πισίνα του σπιτιού τους. Το γαλαζοπράσινο και ασημί καρότσι μοιάζει κανονικό στο μπροστινό μέρος, αλλά στο πίσω μέρος έχει φώτα και προφυλακτήρα, θυμίζοντας vintage αυτοκίνητο.

Η 44χρονη μαμά τεσσάρων παιδιών ανέβασε επίσης ένα κοντινό πλάνο του χεριού του μικρού γιου της καθώς έπαιζε με το κολιέ του μπαμπά του, καθώς και μια φωτογραφία της να κυκλοφορεί με ένα δαντελωτό κορμάκι. «Αυτή είναι η ζωή», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. Εκτός από τον Ρόκι, η Kόρντεϊ η οποία έχει λανσάρει τη σειρά βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής Lemme είναι μαμά της 11χρονης Πενέλοπε και δύο ακόμη αγοριών του Ρέιν, 9 ετών και του Μέισον, 14 ετών.

Τον Μάρτιο, είχε περάσει χρόνο με τα παιδιά της στην Αυστραλία, ανεβάζοντας διάφορα στιγμιότυπα από την εξόρμηση στο Instagram της. Η οικογένεια βρισκόταν στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία για να υποστηρίξει το συγκρότημα του Μπάρκερ.. Η περήφανη μαμά μοιράστηκε φωτογραφίες με τον γιο της Ρέιν και την κόρη της Πενέλοπε καθώς και μια φωτογραφία του μικροσκοπικού ποδιού του Ρόκι ενώ επέστρεφαν σπίτι.

«Νιώθω τόσο ευγνώμων για κάθε δευτερόλεπτο με τα μωρά μου», έγραψε η περήφανη μαμά στη λεζάντα της. «Σπάνιο να τα απολαμβάνω επί 2 ολόκληρες εβδομάδες όλη την ημέρα καθώς μεγαλώνουν! Ευχαριστούμε την Αυστραλία για τις όμορφες αναμνήσεις (εκτός από τις αράχνες)»

Ενώ δεν έχει δείξει ακόμη το πρόσωπο του νεογέννητου γιου της, ο μικρούλης πρωταγωνιστεί συχνα σε αναρτήσεις. Σε μια γλυκιά φωτογραφία, η πατούσα του Ρόκι ακουμπούσε στα ντραμς του Μπάρκερ. «Η περιοδεία τελείωσε, επιζήσαμε», έγραψε ο Μπάρκερ στη λεζάντα.