ΚΟΣΜΟΣ

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ μας συστήνουν τον γιο τους, Ρόκι

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ μας συστήνουν τον γιο τους, Ρόκι

Ο μικρούλης ήρθε στη ζωή πριν από ένα μήνα με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και τον Τράβις Μπάρκερ να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ σύστησαν τον γιο τους στον κόσμο, καθώς μοιράστηκαν οικογενειακές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον μικρό Ρόκι.

Η 44χρονη τηλεπερσόνα και ο ντράμερ των Blink-182 καλωσόρισαν τον γιο τους τον Νοέμβριο.

Στην ανάρτηση στο Instagram η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έγραψε απλώς το όνομα του γιου της με κεφαλαία γράμματα -ROCKY- και έβαλε δίπλα μία μαύρη καρδούλα, ενώ η ευτυχής μανούλα, σύμφωνα με πηγές του Us Weekly θέλει τα πρώτα Χριστούγεννα του μικρούλη να είναι ιδιαίτερα μοναδικά.

Στην πρώτη φωτογραφία η Κόρτνεϊ ακουμπά το κεφάλι της στην κοιλιά του συζύγου της, ενώ και οι δύο κάθονται στο πάτωμα και ο Τράβις Μπάρκερ κρατά τον μικρό Ρόκι κοντά στον ώμο του.

Σε άλλη φωτογραφία η Κόρτνεϊ κρατά τον ενός μήνα γιο της και τον κοιτά ενώ θηλάζει.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι και το βρέφος όλοι φοράνε μαύρα, ενώ στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της η ριάλιτι σταρ υπάρχει και μία τρυφερή στιγμή που ο Τράβις Μπάρκερ δίνει ένα φιλί στον μικρούλη Ρόκι.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έφερε στη ζωή τον μικρότερο γιο της την 1η Νοεμβρίου, ενώ δύο μήνες νωρίτερα ενώ ήταν έγκυος είχε υποβληθεί σε ένα «τρομαχτικό» χειρουργείο για να σώσει τη ζωή του αγέννητου παιδιού της.