ΚΟΣΜΟΣ

Kόρτνεϊ Καρντάσιαν: Γέννησε το πρώτο της παιδί με τον Τράβις Μπάρκερ - «Πετάει στα σύννεφα»

H Kόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ έγιναν γονείς
H Kόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ έγιναν γονείς
ΑΡ

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ καλωσόρισαν τον γιο τους και πλέον σε πελάγη ευτυχίας

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν γέννησε το πρώτο της παιδί με τον ντράμερ των Blink 182, Τράβις Μπάρκερ μετά από πολλές προσπάθειες της ινφλουένσερ να μείνει έγκυος.

Η 44χρονη τηλεπερσόνα που έχει άλλα τρία παιδιά από τη σχέση της με τον Σκοτ Ντίσικ, τους Μέισον Ντας, 13 ετών, Πενέλοπε Σκότλαντ 11 ετών και Ρέιν Άστον 8 ετών είναι ερωτευμένη με το νεογέννητο γιο της

«Η Koρτνει πετάει στα σύννεφα για τον ερχομό του γιου της», λέει πηγή προσκείμενη στη νέα μαμά. «Η εγκυμοσύνη της πήρε μια αγχωτική τροπή προς το τέλος», αλλά πλέον είναι όλα καλά. «Είναι χαρούμενη που μπορεί απλώς να αγκαλιάσει το αγοράκι της τώρα. Αισθάνεται τόσο ευλογημένη» αποκάλυψαν οι οικείοι της

Η Kαρντάσιαν και ο Μπάρκερ - που παντρεύτηκαν το 2022 - αποκάλυψαν ότι θα υποδεχτούν ένα αγοράκι κατά τη διάρκεια ενός πάρτι αποκάλυψης φύλου τον περασμένο Ιούνιο. Η Κόρτνεϊ ξεκίνησε τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης με τον αγαπημένο της, λίγο πριν παντρευτούν. Ωστόσο, η ίδια αναφέρει πως «οδηγήθηκε σε αυτή την κατεύθυνση σαν να ήταν η μόνη της επιλογή».

Όσο για την Μπάρκερ, η πηγή αποκάλυψε στο PEOPLE ότι «συνεχίζει να είναι καταπληκτικός», προσθέτοντας «Φέρνει το αγαπημένο της, υγιεινό φαγητό στο νοσοκομείο. Φροντίζει να έχει όλα όσα χρειάζεται. Έχει εμμονή με το αγοράκι τους», προσθέτει η πηγή.

Εβδομάδες πριν καλωσορίσει το αγοράκι τους, η Καρντάσιαν Μπάρκερ υπέστη μία «επείγουσα ιατρική κατάσταση» με το έμβρυο να υποβάλλεται σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram με το χέρι της στο χέρι του συζύγου της, η μαμά τεσσάρων παιδιών πλέον μίλησε για την τρομακτική της κατάσταση.

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας», ξεκίνησε τη λεζάντα της. «Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου από την περιοδεία για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, είσαι ο βράχος μου. Και στη μαμά μου, ευχαριστώ που με κράτησες από το χέρι σε αυτό»

«Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο να πάω βιαστικά για επείγουσα επέμβαση στο έμβρυο. Δεν νομίζω ότι κάποιος που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να αρχίσει να καταλάβει αυτό το συναίσθημα του φόβου», συνέχισε η Καρντάσιαν Μπάρκερ. «Έχω μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους ενώ ήταν έγκυες».

Κατέληξε: «Δόξα τω Θεώ. Η έξοδος από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου και ασφαλής ήταν η πιο αληθινή ευλογία»