ΚΟΣΜΟΣ

Φριχτό έγκλημα στο Μιλγουόκι: 33χρονος σκότωσε και διαμέλισε 19χρονη μετά το ραντεβού τους

Φριχτό έγκλημα στο Μιλγουόκι: 33χρονος σκότωσε και διαμέλισε 19χρονη μετά το ραντεβού τους

Η 19χρονη ήταν ενθουσιασμένη που θα έβγαινε με τον δράστη, ο οποίος δηλώνει ότι θα πολεμήσει τις κατηγορίες, καθώς δηλώνει αθώος

Σοκάρει το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε στο Μιλγουόκι, όπου ένας άνδρας δολοφόνησε μία 19χρονη φοιτήτρια με την οποία είχε βγει ραντεβού. Μάλιστα ο 33χρονος δράστης δεν δίστασε να διαμελίσει το πτώμα και να σκορπίσει τα κομμάτια σε όλη την πόλη, όπως αναφέρεται στη δικογραφία.

Ο Μάξγουελ Άντερσον, 33 ετών κατηγορείται για τον φόνο της 19χρονης Σαντέ Καρλίνα Ρόμπινσον, η οποία εξαφανίστηκε μετά το ραντεβού της με τον δράστη, την Δευτέρα 1 Απριλίου, σύμφωνα με το CNN.

Τραγική ειρωνία; Η Ρόμπινσον σπούδαζε εγκληματολογία στο Τεχνικό Κολλέγιο του Μιλγουόκι.

Η νεαρή φοιτήτρια ήταν ενθουσιασμένη για το ραντεβού της με τον 33χρονο, στον οποίο έστειλε μήνυμα ότι είχε όρεξη για θαλασσινά εκείνο το βράδυ. Όταν όμως την επόμενη μέρα δεν εμφανίστηκε στην πιτσαρία που δούλευε, οι φίλοι και συνάδελφοί της άρχισαν να ανησυχούν. Η αστυνομία έψαξε το σπίτι της, χωρίς επιτυχία, ενώ στις 3 Απριλίου εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της, ελαφρώς καμμένο, παρατημένο σε δρόμο στο βόρειο Μιλγουόκι, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκαν τα ρούχα της, που ήταν ίδια με αυτά που φόρεσε στο ραντεβού της με τον δολοφόνο της.

Την ίδια μέρα, ένα ανθρώπινο πόδι εντοπίστηκε σε πάρκο στη λίμνη του Μιλγούοκι με το DNA να ταυτοποιεί την Ρόμπινσον σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ μέρες αργότερα κομμάτια ανθρώπινης σάρκας ανακαλύφθηκαν σε αρκετές τοποθεσίες κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της Ρόμπινσον.

Ο Άντερσον συνελήφθη στις 4 Απριλίου, αφότου υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες τον συνέδεαν με το ραντεβού με την Ρόμπινσον, αλλά και μία προσπάθεια να κρύψει τα απομεινάρια της.

Εργαζόμενοι στο εστιατόριο που δείπνησε το ζευγάρι επιβεβαίωσαν ότι οι δυο τους βρέθηκαν εκεί, ενώ το τηλέφωνο της Ρόμπινσον έδειξε ότι γύρω στις 9 το βράδυ πήγε στο σπίτι του Άντερσον. Μετά τα μεσάνυχτα το τηλέφωνο άρχισε να δίνει στίγμα από αρκετές διαφορετικές τοποθεσίες στο Μιλγουόκι πριν τελικά σβήσει κοντά στο πάρκο όπου βρέθηκε το κομμένο πόδι.

Μάλιστα υλικό από το πάρκο δείχνει το αμάξι της Ρόμπινσον και ένα άτομο να περπατά προς και από το αυτοκίνητο στην παραλία.

Ο κατηγορούμενος σκότωσε σκόπιμα και διαμέλισε το θύμα, με σκοπό να κρύψει την ανθρωποκτονία, που συνέβη μεταξύ της άφιξης στην οικεία του δράστη και την αποχώρησή του από το πάρκο Warnimont αναφέρει η καταγγελία σύμφωνα με το CNN.

Την ώρα που η έρευνα για τα υπόλοιπα λείψανα της 19χρονης συνεχιζεται η οικογένειά της είναι αναστατωμένη με την αγριότητα του θανάτου της. Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας αποκάλεσε τον Άντερσον «άρρωστο». «Ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο στο όμορφο μωρό μου; Δεν έβλαψε κανέναν» είπε και περιέγραψε την κόρη της ως έναν «τόσο όμορφο άγγελο». «Όπου κι αν πήγαινε, οι άνθρωποι απλώς θαύμαζαν το μωρό μου», είπε η συντετριμμένη μητέρα.

Στον αντίποδα, δικηγόρος του δράστη μίλησε στο CNN και δήλωσε ότι ο πελάτης του «θεωρείται αθώος» και θα πολεμήσει «σθεναρά» τις κατηγορίες.

Πάντως, ο κατηγορούμενος έχει τουλάχιστον τρεις καταδίκες σε βάρος του για επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας από το 2014, συμπεριλαμβανομένου ενός περιστατικού όπου ο 33χρονος ξυλοκόπησε έναν άνδρα ο οποίος παρενέβη ενώ εκείνος καυγάδιζε με μία γυναίκα στη μέση του δρόμου.

Ο Άντερσον είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, ακρωτηριασμό πτώματος και εμπρησμό.