ΚΟΣΜΟΣ

Ράιαν Ρέινολντς: «Περιμένουμε να μας πει η Τέιλορ το όνομα» - Τι λέει για το τέταρτο παιδί του

Ράιαν Ρέινολντς: «Περιμένουμε να μας πει η Τέιλορ το όνομα» - Τι λέει για το τέταρτο παιδί του
Instagram

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι έχουν στενή φιλική σχέση με την τραγουδίστρια 

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι πέρυσι καλωσόρισαν το τέταρτο παιδί τους, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για το φύλο ή το όνομα του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στην εκπομπή Today ρωτήθηκε για το μωρό και κατά πόσο και αυτό τιμήθηκε με αναφορά σε τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ, αφού οι τρεις κόρες του ζευγαριού, Τζέιμς, 9 ετών, Ινέζ, 7 ετών και Μπέτι, 4 ετών, έχουν ακούσει τα ονόματά τους σε στίχους της επί χρόνια φιλης της Λάιβλι και του Ρέινολντς τραγουδίστριας.

Στην ερώτηση για το αν το μωρό αναφέρεται στο πρόσφατο άλμπουμ της Σουίφτ, The Tortured Poets Department, ο Ρέινολντς απάντησε: «Πάντα περιμένουμε να μας πει η Taylor ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού», αστειεύτηκε. «Ακόμα περιμένουμε. Οπότε, Taylor, ας ξεκινήσουμε ίσως… ξέρεις».

Πρόσθεσε: «Είναι μια παραγωγική συγγραφέας. H τεμπελιά δεν είναι μια λέξη που θα έβαζα δίπλα στο όνομα της Taylor».

Στα τέλη του 2022, έκανε άλλο ένα ανάλαφρο αστείο σχετικά με το μέγεθος της οικογένειάς του που μεγαλώνει, σε συνέντευξή του.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι», είχε πει. «Θα πρέπει να είσαι ηλίθιος για να το κάνεις αυτό τέσσερις φορές αν δεν σου αρέσει».

Η Swift αναφέρεται στις James, Inez και Betty στο τραγούδι του 2020, “Betty”, το οποίο περιλαμβάνεται και στη setlist της περιοδείας Eras Tour.

Ευρωεκλογές 2024