Τζένιφερ Λόπεζ: Με διάφανη ρόμπα και χωρίς σουτιέν στο Μεξικό - Άφαντος ο Μπεν Άφλεκ

Η Tζένιφερ Λόπεζ απάντησε με τον δικό της τρόπο στις φήμες περί διαζυγίου με τον Μπέν Άφλεκ, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά οτι ξέρει πως «παίζεται» το παιχνίδι της δημοσιότητας
Τζένιφερ Λόπεζ: Με διάφανη ρόμπα και χωρίς σουτιέν στο Μεξικό - Άφαντος ο Μπεν Άφλεκ
3'

Η Τζένιφερ Λόπεζ άφησε κατά μέρος το σουτιέν της και φόρεσε μια πολύ αποκαλυπτική ρόμπα με βολάν εν μέσω φημολογούμενων προβλημάρων στο λαμπερό γάμο της με τον αγαπημένο της Μπεν Άφλεκ. Η 54χρονη ποπ σταρ μαγνήτισε τα βλέμματα καθώς εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της στο Netflix με τίτλο «Atlas» στην Πόλη του Μεξικού.

Εμφανίστηκε εντυπωσιακή καθώς επέλεξε μια αέρινη και άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση με ένα σέξι λευκό σύνολο με βολάν και πολύ χαμηλό ντεκολτέ. Η J-Lo ενώθηκε στην εκδήλωση με τους συμπρωταγωνιστές της Simu Liu και Sterling Brown.

Την ίδια στιγμή ο σύζυγός της Μπεν εθεάθη να φοράει τη βέρα του κατά τη διάρκεια μιας «βραδιάς αγοριών» στο Λος Άντζελες το ίδιο βράδυ. Η JLo ανέβασε την ίδια στιγμή μία σειρά απο σέξι φωτογραφίες στο Instagram όπου ποζάρει σε έναν καταπράσινο καναπέ με τα καλλίγραμμα πόδια της σταυρωμένα καθώς κοιτάζει σαγηνευτικά την κάμερα με το στήθος της ακάλυπτο.

Η ηθοποιός των Hustlers φορούσε ένα ζευγάρι ψηλές, μπεζ γόβες πλατφόρμας. Παρά το γεγονός ότι φαινόταν φρέσκια από το ντους με την πολυτελή ρόμπα της, η Λόπεζ φορούσε λαμπερά διαμαντένια σκουλαρίκια και καφέ σκιά ματιών. «Ζήτω το Μεξικό! @NetflixLat @Netflix #Atlas σε 3 ημέρες», έγραψε στη λεζάντα η ποπ σταρ, η οποία έχει 252 εκατομμύρια ακόλουθους.

Η εντυπωσιακή παρουσίαση των φωτογραφιών της κοινοποιήθηκε εκ νέου από την επίσημη σελίδα στο Instagram για το Netflix Latinoamérica. Μια μέρα νωρίτερα, η JLo παρακολούθησε την πρεμιέρα του Atlas στο Λος Άντζελες χωρίς τον σύζυγό της Μπεν, προκαλώντας περαιτέρω ανησυχία για τη σχέση του ζεύγους

Ο Άφλεκ ο οποίος παντρεύτηκε τη Λόπεζ το 2022 μετά την επανένωσή τους το προηγούμενο έτος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί επειδή εργαζόταν στο sequel της ταινίας του με τιτλο «The Accountant. Η PageSix έγραψε ωστόσο νωρίτερ έχει τελειώσει την ένωση και είναι έτοιμος να χωρίσει τη Lopez - μετά από λιγότερο από δύο χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022 - λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αφότου αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους μετά από 17 χρόνια χωρισμού. Πηγές λένε οτι οι διαφορές τους που είχαν οδηγήσει στον χωρισμό τους και την προηγούμενη φορά βγαίνουν για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο.

Προφανώς ο ηθοποιός ήταν τόσο παγιδευμένος στην αγάπη του για τη σταρ που δεν μπορούσε να σκεφτεί σωστά. Τώρα όμως που βλέπει πιο καθαρά «ξέρει» ότι πρέπει να χωρίσει, παρά το γεγονός ότι περνά ποιοτικό χρόνο μόνος με τη Λόπεζ τις τελευταίες ημέρες.

Οι δυο τους αναζητούσαν επίσης νέα σπίτια, όπως ισχυρίστηκε, αφού αγόρασαν μαζί μια έπαυλη 60 εκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι. Ο Μπεν μένει σε ένα σπίτι στο Bel-Air. Και η Λόπεζ εξετάζει νέα ακίνητα, αν και μια πηγή είπε στο PageSix ότι είναι μόνο για «επενδυτικούς σκοπούς». «Αισθάνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν απλώς ένα όνειρο πυρετού, όμως έχει συνέλθει τώρα και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργήσει όλο αυτό».

Οι φήμες περί διαζυγίου πυροδοτήθηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα όταν οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι το ζεύγος «Βennifer» δεν είχε φωτογραφηθεί μαζί εδώ και σχεδόν δύο μήνες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή