Υποψήφια για βραβεία πορνό η... μητέρα οκτάδυμων!

Υποψήφια για βραβεία πορνό η... μητέρα οκτάδυμων!

H 37χρονη αμερικανίδα Nadya Suleman  έγινε γνωστή το 2009, όταν έφερε στον κόσμο τα οκτάδυμα παιδιά της (στην πατρίδα της την ξέρουν και ως Octomom).


Λίγο αργότερα, έγινε η κυρία «σιχαίνομαι τα 14 παιδιά μου», όταν δημόσια παραδέχτηκε το πώς νιώθει για τα τέκνα της.

Όταν έμεινε έγκυος στα οκτάδυμα ήταν ήδη άνεργη και συντηρούνταν χάρη στην οικονομική βοήθεια που ελάμβανε από το κράτος.

Μετά τη γέννηση των οκτάδυμων, η Αμερικανίδα έδωσε συνέντευξη σε shows όπως αυτό της Oprah Winfrey, μιλώντας για τη ζωή της με τόσα παιδιά, για τα χρήματα που έχει ανάγκη για το μεγάλωμά τους, για τα κιλά που έχασε αφότου γέννησε, για τις πλαστικές που λέγεται ότι έχει κάνει και για τις προτάσεις που είχε δεχτεί –και αρχικά απορρίψει- για να να μετάσχει σε ταινίες πορνό.

Όπως έγινε γνωστό τον προσεχή Ιανουάριο θα ταξιδέψει στο Λας Βέγκας για την τελετή απονομής των βραβείων πορνό AVN (AVN Awards).

Η Suleman είναι υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες και δηλώνει «πολύ ενθουσιασμένη».

Οι κατηγορίες στις οποίες είναι υποψήφια είναι οι ακόλουθες: Best Celebrity Sex Tape, Best Solo Release, Best DVD Extras και Best Marketing Campaign –για το αμφιλεγόμενο βίντεό της «Μαμά οκτάδυμων μόνη στο σπίτι» («Octomom Home Alone»).