ΚΟΣΜΟΣ

Το «Burger King Baby» βρήκε τη μητέρα του έπειτα από 27 χρόνια

Το «Burger King Baby» βρήκε τη μητέρα του έπειτα από 27 χρόνια

Η δύναμη της θέλησης και του Facebook βοήθησαν μια 27χρονη, γνωστότερη στις ΗΠΑ ως «το μωρό των Burger King» να βρει τη βιολογική της μητέρα.

Λίγες μόλις ώρες μετά τη γέννησή της, η Κάθριν Ντέπριλ ανακαλύφθηκε στην τουαλέτα καταστήματος των Burger King. Την είχε εγκαταλείψει η μητέρα της, την οποία αναζητούσε προκειμένου να δει για πρώτη φορά.

Η Ντέπριλ έγραψε στο facebook την περασμένη εβδομάδα:

«Θέλω να ξέρει ότι δεν της είμαι θυμωμένη γι αυτό που έκανε. Έχω, όμως, πολλές ερωτήσεις και θα ήθελα να ξεκινήσω από το μηδέν μαζί της. Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε κάνοντας share αυτή την ανάρτηση. ίσως δει αυτό το μήνυμα».

Κι έτσι έγινε. Η μητέρα της Ντέπριλ είδε το μήνυμα και οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά την περασμένη Δευτέρα. Στη... βασική ερώτηση της κόρης, η μητέρα απάντησε λέγοντας ότι είχε πέσει θύμα βιασμού σε ένα ταξίδι της. Κατάφερε να αποκρύψει την εγκυμοσύνη από τους γονείς της, αλλά γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει ένα παιδί μόνη, σε ηλικία 17 ετών. Επέλεξε να αφήσει το μωρό σε ένα μέρος όπου θα το ανακάλυπταν γρήγορα...

Πηγή: descrier.co.uk