ΚΟΣΜΟΣ

Huffington Post: Στην κορυφή των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων

Huffington Post: Στην κορυφή των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων

Στην κορυφή των ειδησιογραφικών ιστότοπων παγκοσμίως καθιερώνεται πλέον το σάιτ της «Huffington Post», με την Αριάνα Χάφινγκτον να στέλνει αυτοπροσώπως συγχαρητήριο μέιλ στους δημοσιογράφους που δουλεύουν στο Μέσο.

«115 εκατ. μοναδικοί χρήστες είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα.

Αλλά υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πίσω από αυτό το νούμερο. Πρόκειται για μία συζήτηση που έχει μεγαλώσει και πλέον συμπεριλαμβάνει φωνές που κάποτε δεν είχαν πρόσβαση και ακροατήριο αλλά και ένα μεγάλο κίνημα που γιγαντώνεται όχι απλώς λέγοντας ιστορίες αλλά αλλάζοντας ζωές” αναφέρει η Αριάνα Χάφιγκτον η οποία απευθυνόμενη στους bloger της Huffington Post καταλήγει:

«Σας ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε κάνει – και όλα αυτά που κάνετε- για να συνεχίσουμε να εκπληρώσουμε την βασική μας αποστολή. Η προσπάθεια που έχετε καταβάλει και την ποιότητα της δουλειά σας που παραδίδεται με συνέπεια μας εμπνέει και εκτιμάται βαθύτατα».

Ο ιστότοπος μέσα στον Αύγουστο “έπιασε” τους 115 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες σε όλο τον κόσμο. Το ρεκόρ αυτό έρχεται να προστεθεί στην κατάκτηση της κορυφής στην ενημέρωση μέσω Facebook όπου για τέσσερις συνεχείς μήνες η Huffington Post είναι μακράν ο μεγαλύτερος εκδότης.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Η ανακοίνωση της ΝΕΡΙΤ για τον αποκλεισμό της Ελλάδας