ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Πέταξε το νεογέννητο μωρό της στην τουαλέτα!

Κίνα: Πέταξε το νεογέννητο μωρό της στην τουαλέτα!

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Κίνας από τη συγκινητική ιστορία επιβίωσης ενός βρέφους, το οποίο πέταξε η μητέρα του στην τουαλέτα!

Οι πυροσβέστες δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν τραβώντας το καπάκι ενός υπονόμου, μετά από καταγγελία περιστατικού ότι άκουγε κάτι που έμοιαζε με κλάμα, βρήκαν ένα νεογέννητο μωρό μέσα σε μια μικρή λίμνη νερού.

Λίγες ώρες νωρίτερα, μια άκαρδη Κινέζα, στην επαρχία Shaanxi, είχε πετάξει το μικρό Xiaoxiao (παρατσούκλι) στην τουαλέτα, τραβώντας το καζανάκι…

«Ήταν πραγματικά μια μάχη με το χρόνο επειδή κάποιος θα μπορούσε να πετάξει κάτι στο αποχετευτικό δίκτυο ή να αναποδογυρίσει το μωρό και να πνιγεί στο βρόμικο νερό», ανέφερε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής, Li Zhi, συμπληρώνοντας: «Δεν θέλαμε να σπάσουμε το σωλήνα γιατί πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να βλάψει ή ακόμα και να σκοτώσει το μωρό. Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε ειδικά εργαλεία για να τον ανοίξουμε και να το τραβήξουμε έξω».

Από την πλευρά της, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που νεογέννητο εγκαταλείπεται με αυτόν τον αποτρόπαιο και φρικιαστικό τρόπο.

Ο Xiaoxiao, ο οποίος βρέθηκε με τον ομφάλιο λώρο του, φιλοξενείται πλέον σε κλινική της περιοχής, χαίροντας άκρας υγείας, ενώ οι πυροσβέστες που τον διέσωσαν πρότειναν να τον φροντίσουν μέχρι να βρει μια καινούρια οικογένεια.

Ίσως πάλι και να πρόκειται για το «Θαύμα των Χριστουγέννων» που ήρθε νωρίτερα, καθώς οι γιατροί αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πώς κατάφερε να επιβιώσει...

Σχετικές ειδήσεις