ΚΟΣΜΟΣ

Αναστατώνει την πολυκατοικία με τις καθημερινές ερωτικές περιπτύξεις του

Αναστατώνει την πολυκατοικία με τις καθημερινές ερωτικές περιπτύξεις του

«Δεν ξέρω τι κάνει, πάντως δεν έχει σταματημό», λέει ο Martin ένας από τους ενοίκους μιας πολυτελούς πολυκατοικίας στο Παρίσι, στο 16 διαμέρισμα, για έναν... άτακτο γείτονά του, ο οποίος έχει αναστατώσει όλο το κτίριο με τις ερωτικές περιπτύξεις του.

«Είναι μια καθημερινή παρέλαση με νεαρές κοπέλες από την Ασία, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, είμαστε όμηροι», λέει η Aurélie, μια άλλη γειτόνισσα.

«Όταν κάνει καλό καιρό ανοίγει το παράθυρο, ακούμε τα πάντα. Ακόμα και όταν δεν έχει καλό καιρό ό,τι κάνει το κάνει με ανοικτές τις κουρτίνες. Είμαστε μάρτυρες σε σκηνές πορνογραφίας», διαμαρτύρεται.

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο άνδρας πετάει προφυλακτικά από το παράθυρο στην εσωτερική αυλή, ενώ από τις φωνές οι γείτονες έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Ο ίδιος, όταν του έκαναν τα παράπονά τους απάντησε: «Είμαι άνδρας, έχω ανάγκες».

Πάντως η κατάσταση έφτασε σε τέτοιο σημείο που οι υπόλοιποι ένοικοι απευθύνθηκαν στο δημαρχείο ζητώντας να γίνει κάτι για την κατάσταση.

Τελικά η αστυνομία παρενέβη ενώ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, έπειτα από πιέσεις, ξεκίνησε διαδικασία για να απομακρύνει τον ένοικο, ο οποίος είχε καθυστερήσει να πληρώσει κάποια ενοίκια.

Σχετικές ειδήσεις