ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Νεκρός εντοπίστηκε ο «Wolverine» που έσφαξε την οικογένειά του (photos+vids)

Βρετανία: Νεκρός εντοπίστηκε ο «Wolverine» που έσφαξε την οικογένειά του (photos+vids)

Νεκρός, σε δασώδη περιοχή του Όξφορντ, εντοπίστηκε ο Τζεντ Άλεν, ο οποίος κατηγορείται ότι έσφαξε την ετεροθαλή 6χρονη αδερφή του, τη μητέρα του και το φίλο της, το περασμένο Σάββατο (23/5).

Από το βράδυ της Κυριακής (24/05/), περισσότεροι από 100 πάνοπλοι αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους αναζητούσαν ίχνη του 21χρονου μπόντιμπιλντερ - ο οποίος είχε εμμονή με τον ήρωα κόμικς της Marvel, «Wolverine» - στα πάρκα γύρω από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, όπου εργαζόταν ως κηπουρός.

Λίγες ώρες ωστόσο αφότου κάμερα ασφαλείας απαθανάτισε τον Τζεντ να αγοράζει ένα μπουκάλι νερό και να κατευθύνεται προς το κέντρο της πόλης, πολίτες εντόπισαν το πτώμα του σε πάρκο της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι πριν χαθούν τα ίχνη του, ο Άλεν είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram ανατριχιαστικές φωτογραφίες με μεγάλα μαχαίρια, αλλά και του ιδίου, κρατώντας τα.

Σε μία μάλιστα από τις φωτογραφίες, ο Τζεντ εμφανίζεται να κραδαίνει ένα μεγάλο, κοφτερό τσεκούρι και να κοιτά το φακό με μανιασμένο βλέμμα. Μία άλλη εικόνα με το ίδιο όπλο φέρει τη λεζάντα: «Το λες αυτό μαχαίρι;».

wolverine6

Άλλες αναρτήσεις του Τζεντ αποκαλύπτουν το πάθος του για τον χαρακτήρα των X-Men, Γούλβεριν, τον οποίο μάλιστα μιμείται σε μία από τις φωτογραφίες, ποζάροντας με λεπίδες στα δάχτυλά του.

Παράλληλα, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο νεαρός Βρετανός έγραψε πρόσφατα για το πώς η δουλειά τού «είχε βγει ήδη ξινή», αλλά και ότι «είχε βαρεθεί να τον αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδι». Σε μια άλλη δημοσίευση, έγραψε: «Έχω αποφασίσει ότι δεν υπάρχει στιγμή της ημέρας που να λειτουργώ φυσιολογικά».

Ο 21χρονος πιστεύεται ότι έσφαξε τη μητέρα του Janet Jordοn (48 ετών), τον 48χρονο πατριό του Philip Howard και την 6χρονη αδελφή του Derrin στο σπίτι τους στο Didcot.

Η δήμαρχος του Ντίτκοτ, Μάργκαρετ Ντέιβις, περιέγραψε τον Άλεν ως έναν ήρεμο και κανονικό άνθρωπο. «Εργαζόταν για κάποια χρόνια για το δημαρχείο της πόλης και ήταν ήρεμος, εργαζόταν στα πάρκα και ήταν καλός. Σπούδαζε στο κολλέγιο Abingdon & Witney, ήταν ένα νορμάλ πρόσωπο», σημείωσε.

Από την πλευρά τους, γείτονες δήλωσαν ότι ο Άλεν, δεν είχε ξεπεράσει το χωρισμό των γονιών του και συχνά εμφανιζόταν σκυθρωπός, ενώ μισούσε και την εργασία του.

Σχετικές ειδήσεις