ΚΟΣΜΟΣ

Γονείς-«τέρατα» εγκατέλειψαν το μωρό τους επειδή το έβρισκαν «άσχημο»

Γονείς-«τέρατα» εγκατέλειψαν το μωρό τους επειδή το έβρισκαν «άσχημο»

Γεννήθηκε με μια σπάνια δερματική πάθηση, που το αφήνει γεμάτο ρυτίδες... Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα ωστόσο για το κοριτσάκι από την Ινδία καθώς οι γονείς του το εγκατέλειψαν, επειδή το έβρισκαν... άσχημο.

Το μωράκι φρόντιζε ο παππούς της, ο οποίος την τάιζε γάλα με το κουτάλι μέχρι να μπορέσει να τη μεταφέρει σε ένα νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η μικρή γεννήθηκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, ζύγιζε μόλις 800 γραμμάρια και οι γιατροί λένε ότι τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά της θα μπορούσαν να είναι το αποτέλεσμα μίας ενδομήτριας καθυστέρησης της ανάπτυξης (IUGR) ή κάποιας χρωμοσωματικής ανωμαλίας.

Η 25χρονη μητέρα της μάλιστα αρνήθηκε να ταΐσει το παιδί εξαιτίας της παράξενης εμφάνισης της, ενώ δεν την έχει επισκεφθεί στο νοσοκομείο.

Την ίδια αντιμετώπιση είχε και από τον πατέρα.

Ο παππούς του βρέφους, την έφερε στο νοσοκομείο στη Βομβάη, περίπου 138 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό όπου γεννήθηκε λόγω ασθένειας.

Ο ίδιος αφού ευχαρίστησε το νοσοκομείο για την δωρεάν παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στην εγγονή του, πρόσθεσε: «Είναι πραγματικά απογοητευτικό ότι ακόμα και οι γονείς της την είχαν απορρίψει, αλλά θα κάνω ότι χρειαστεί για να τη σώσω».

Σχετικές ειδήσεις