ΚΟΣΜΟΣ

Η συγκλονιστική ιστορία πανέμορφης «πριγκίπισσας» που γεννήθηκε με την καρδιά έξω από το σώμα (vids)

Η συγκλονιστική ιστορία πανέμορφης «πριγκίπισσας» που γεννήθηκε με την καρδιά έξω από το σώμα (vids)

Ρίγη συγκίνησης, πλημμυρίζοντας ακόμα και τις πιο αδιάβροχες ψυχές έχει αναμοχλεύσει η συγκλονιστική ιστορία ενός κοριτσιού από τη Ρωσία που γεννήθηκε με την καρδιά έξω από το στήθος.

Η πανέμορφη μικρή Ρωσίδα γνώρισε την αδικία της ζωής μόλις είδε το πρώτο φως του ήλιου, ωστόσο με καράβι την ελπίδα ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι για τις ΗΠΑ, προκειμένου να υποβληθεί σε μία πρωτοποριακή θεραπεία που θα της χαρίσει μια φυσιολογική ζωή.

Φυσιολογική, μόνο στα μάτια των υπόλοιπων, αφού παρά το σπάνιο θωρακο-κοιλιακό σύνδρομο με το οποίο γεννήθηκε, γνωστό και ως Pantalogy της Cantrell (παρουσιάζεται μια στο 1 εκατ. γεννήσεις), χορεύει και παίζει όπως τα άλλα παιδιά της ηλικίας της.

koritsaki kardia

«Μου αρέσει να ζωγραφίζω τον Ιησού, πόνι και αγγέλους», εξομολογείται η Virsaviya, συμπληρώνοντας: «Δεν πάω σχολείο και μπαλέτο που θα ήθελα πολύ, αλλά το κάνω σπίτι».

«Η καρδιά μου είναι εδώ, έξω από το στήθος μου. Αγαπάω πολύ τη μαμά μου, καθώς της αρέσεις να την αγγίζει», εκμυστηρεύεται ακόμα η μικρή που εκτός των άλλων αγαπά τα δελφίνια, τα σκυλιά, τα άλογα και την… Beyonce, ενώ ονειρεύεται τον εαυτό της πριγκίπισσα!

Σχετικές ειδήσεις