Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί αυτή η γυναίκα κάθισε γυμνή στη στέγη για τέσσερις ώρες; (video)

Newsbomb

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας, πόσω μάλλον όταν είναι και καλλιτέχνις!

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να εκφράσει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, όπως ακριβώς τη γέννησε η μαμά της , επέλεξε μια Βρετανίδα.

Προκειμένου λοιπόν να συνδυάσει στο βωμό της Τέχνης το ανθρώπινο σώμα με την έννοια του… χώρου, η καλλιτέχνιδα Poppy Jackson προκάλεσε έκπληξη, αλλά και… ταραχή σε όσους περνούσαν κάτω από ένα κτίριο στο ανατολικό Λονδίνο!

Αρκεί βέβαια να σήκωναν και το κεφάλι ψηλά ώστε να τη δουν ολόγυμνη πάνω στη στέγη!

Η… γυμνίστρια μάλιστα της στέγης, έμεινε σε αυτήν την πρωτόγονη κατάσταση για τέσσερις ολόκληρες (άβολες) ώρες στο όνομα της… Τέχνης!

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο perfomance με τον τίτλο «Site» (Τοποθεσία) που είχε στόχο να διεισδύσει στα άβατα της σχέσης, τόσο του ανθρώπινου σώματος με το χώρο, όσο και αυτής ανάμεσα στα δύο φύλα μέσα από το γυμνό σώμα και την προσωρινότητα των ανθρώπων. Τουλάχιστον, έτσι δήλωσε η ίδια. Και γιατί να την αμφισβητήσουμε στο κάτω-κάτω.

Η 29χρονη πάντως περαστική από το σημείο, Raquel Rodrigues, δήλωσε στην εφημερίδα Evening Standard πως: «Η καλλιτέχνης ήταν ορατή από το δρόμο, οι περαστικοί τη φωτογράφιζαν και μετά επέστρεφαν στις δουλειές τους. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε, αν εγώ κυκλοφορούσα γυμνή θα είχα συλληφθεί».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών, η Jackson, κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς παράστασής της, έκανε και μερικά διαλείμματα για να ξεκουραστεί.