ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: «Όσο η ΝΔ δεν νιώθει πολιτική απειλή, τόσο θα περιφρονεί τα προβλήματα των πολιτών»

Ανδρουλάκης: «Όσο η ΝΔ δεν νιώθει πολιτική απειλή, τόσο θα περιφρονεί τα προβλήματα των πολιτών»

«Ο ελληνικός λαός μπορεί να μας δείξει μία ισχυρή πολιτική εμπιστοσύνη», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος σημείωσε πως «επιμένω στη διεξαγωγή ντιμπέιτ».

Ζητώντας ξανά τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς πριν από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επανέλαβε πως «όσο η Νέα Δημοκρατία δεν νιώθει σοβαρή πολιτική απειλή, τόσο θα περιφρονεί τα προβλήματα των πολιτών», αναφέροντας παράλληλα ότι «προτιμώ να είμαι χρήσιμος και μερικές φορές δυσάρεστος, ο ελληνικός λαός μπορεί να μας δείξει μία ισχυρή πολιτική εμπιστοσύνη», σε σημερινή (29/04) συνέντευξη στο OPEN.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σοβαρή απειλή ούτε ως δεύτερο, ούτε ως τρίτο κόμμα – Επιμένω σε ντιμπέιτ»

Εν όψει των ευρωεκλογών, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως «είμαι αισιόδοξος, γιατί υπάρχει ανάγκη να ενισχυθεί το ΠΑΣΟΚ», ενώ, υποστήριξε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δεν αποτελεί σοβαρή απειλή ούτε ως δεύτερο, ούτε ως τρίτο κόμμα, με μία ατζέντα – lifestyle».

«Το ΠΑΣΟΚ συνιστά μία σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση – Ζητώ την παραίτηση Κεραμέως»

«Η επόμενη “μάχη” είναι οι επερχόμενες εθνικές εκλογές. Α καλά, αυτό που γίνεται με το Υπουργείο Εσωτερικών, είναι φοβερό. Είναι δυνατόν να μιλούν για “φερόμενη διάρρηξη”, μετά την υπόθεση Ασημακοπούλου; Υπάρχει σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας για την κυρία Κεραμέως και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το λέω ευθέως, ζητώ την παραίτηση της Νίκης Κεραμέως», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις