ΚΟΣΜΟΣ

Αυστρία: Αυτοκτόνησε σε λίμνη κρατώντας το τσιμεντωμένο κεφάλι της συζύγου του (pics)

Αυστρία: Αυτοκτόνησε σε λίμνη κρατώντας το τσιμεντωμένο κεφάλι της συζύγου του (pics)

Φρικιαστικά ευρήματα της αυστριακής αστυνομίας στη λίμνη Τράουνσι

Η αστυνομία βρήκε την Κυριακή (03/01) το σώμα μίας γυναίκας διαμελισμένο μέσα σε δύο βαλίτσες, ενώ τη Δευτέρα (04/01), «ξεβράστηκε» το σώμα ενός άνδρα στις ακτές της ίδιας λίμνης.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το σώμα αναδύθηκε από το βυθό και παρασύρθηκε στην ακτή από το ρεύμα, κοντά στην περιοχή που βρέθηκαν οι δύο βαλίτσες με τα κομμένα μέλη της γυναίκας.

eraaa

Το ένα χέρι του 72χρονου ήταν δεμένο με χειροπέδες σε μία επαγγελματική τσάντα μέσα στην οποία βρισκόταν ένα κομμάτι τσιμέντου. Η έκπληξη των αστυνομικών ήταν μεγάλη όταν έσπασαν το τσιμέντο και βρήκαν μέσα το κεφάλι της συζύγου του θύματος, η οποία τον κρατούσε προφανώς στο βυθό.

er

Όπως έγινε γνωστό, ο 72χρονος Γερμανός είχε σκοτώσει την 71χρονη σύζυγό του και την είχε διαμελίσει. Η νεκροψία έδειξε ότι η γυναίκα στραγγαλίστηκε μεταξύ της 25ης Δεκεμβρίου και της 1ης Ιανουαρίου, ενώ ο άνδρας πνίγηκε λίγο αργότερα. Δεν υπάρχει ένδειξη για εμπλοκή τρίτου ατόμου. «Πιστεύουμε ότι ο θάνατος του άνδρα ήταν αυτοκτονία», δήλωσε η εισαγγελέας Μπίργκιτ Αχάμερ.