ΚΟΣΜΟΣ

David Bowie: Δεν φεύγει από το Big Brother η πρώην σύζυγός του

David Bowie: Δεν φεύγει από το Big Brother η πρώην σύζυγός του

Η πρώην σύζυγος του Ντέιβιντ Μπάουι και μητέρα του γιου του Ντάνκαν αποφάσισε να συνεχίσει τα γυρίσματα της εκπομπής τηλεριάλιτι Celebrity Big Brother παρά το θάνατο του θρυλικού καλλιτέχνη.

Η 66χρονη Άντζι, η οποία πήρε διαζύγιο από τον Ντέιβιντ Μπάουι το 1980 έπειτα από 10 χρόνια γάμου, ενημερώθηκε για τον θάνατο του πρώην της συζύγου στο πλατό της εκπομπής, όπου είθισται οι συμμετέχοντες να μην έχουν καμία επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης ή με την οικογένειά τους.

«Μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου του Ντέιβιντ Μπάουι σήμερα το πρωί, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Άντζι Μπάουι ενημερώθηκε χωρίς την παρουσία καμερών από τους εκπροσώπους της» επισήμανε το δίκτυο σε ένα δελτίο τύπου που έστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Η ίδια έλαβε την απόφαση να συνεχίσει στο πρόγραμμα. Η απόφασή της να παραμείνει είναι απόλυτα δική της επιλογή και μπορεί να αποχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή αλλάξει γνώμη. Επιπλέον, θα λάβει την απαραίτητη υποστήριξη εφόσον τη χρειαστεί» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η Άντζι Μπάουι είχε πει στους συμπαίχτες της στο Big Brother ότι δεν είχε συναντήσει τον πρώην της σύζυγο εδώ και δεκαετίες και προσπαθούσε να τον αποφύγει, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Σχετικές ειδήσεις