ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Πυρπόλησε την έγκυο πρώην σύντροφό του γιατί «ήταν πολύ όμορφη»

Σοκ: Πυρπόλησε την έγκυο πρώην σύντροφό του γιατί «ήταν πολύ όμορφη»

Αφού γρονθοκόπησε την 38χρονη πρώην σύντροφό του, Carla Ilenia Caiazzo, στη συνέχεια την περιέλουσε με οινόπνευμα και την πυρπόλησε.

Η παθολογική ζήλια οδήγησε τον 40χρονο Paolo Pietropaolo να πυρπολήσει την 38χρονη πρώην σύντροφό του που κυοφορούσε το παιδί τους.

Σύμφωνα με τον Ιταλικό τύπο, ο άνδρας επικοινώνησε με την 38χρονη, η οποία βρισκόταν στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης και αφού συμφώνησε να συναντηθούν, την παρέσυρε στο δρόμο έξω από το σπίτι της όπου τη γρονθοκόπησε άγρια.

Ένας γείτονας, ο οποίος αντιλήφθηκε το περιστατικό, έσπευσε να προστατεύσει τη γυναίκα και να διώξει μακριά τον 40χρονο, ο οποίος, όμως, λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε κρατώντας ένα μπουκάλι οινόπνευμα και έναν αναπτήρα με τα οποία πυρπόλησε την 38χρονη.

Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία έπειτα από ένα τρακάρισμα που είχε λίγη ώρα αργότερα.

Η 38χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να έχουν προχωρήσει σε επείγουσα καισαρική τομή για να σώσουν το παιδί.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης,ο Pietropaolo υποστήριξε ότι «τυφλώθηκε» από τη ζήλια και «ήθελε απλά να σημαδέψει το πρόσωπό της γιατί είναι πολύ όμορφη».

Σχετικές ειδήσεις