ΚΟΣΜΟΣ

«Να απολαμβάνετε πάντα το σεξ»: Η απίστευτη επιστολή στους θορυβώδεις γείτονες! (photo)

«Να απολαμβάνετε πάντα το σεξ»: Η απίστευτη επιστολή στους θορυβώδεις γείτονες! (photo)

Αντί να απευθυνθούν στην αστυνομία, οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας κάπου στη Βρετανία, βρήκαν έναν πιο ευφάνταστο τρόπο για να παραπονεθούν στους γείτονές τους, οι φωνές των οποίων κατά τη διάρκεια του σεξ δεν τους άφηναν να κλείσουν μάτι.

Γιατί μπορεί οι γείτονες να μην επιλέγονται (κάτι σαν τους συγγενείς), αλλά αν κάποιος είναι πραγματικά τυχερός, μπορεί να βρει σπίτι δίπλα σε συμπονετικούς και με κατανόηση συνανθρώπους του.

Ένα ζευγάρι Βρετανών βρέθηκε, λοιπόν, ανάμεσα στους τυχερούς, μόνο που δεν το ανακάλυψε ζητώντας ζάχαρη ή να τους ποτίσουν να λουλούδια όσα θα λείπουν. Αντίθετα, ήρθαν πιο κοντά με τους γείτονες λόγω του θορυβώδους σεξ που έκαναν!

Και αυτό γιατί οι γείτονες έστειλαν στο ξαναμμένο ζευγάρι μια επιστολή, μέσω της οποίας τους παρακαλούσαν ευγενικά και σε ιδιαίτερα φιλικό τόνο να χαμηλώσουν λίγο την ένταση στο... κρεβάτι τους!

«Γεια σας γείτονες

Είναι κουλ να κάνετε σεξ και διάφορα στο κρεβάτι, αλλά τα τσιρίγματα μπορεί να γίνουν πραγματικά ενοχλητικά. Δεν σας ζητάμε να σταματήσετε, δεν είμαστε τόσο κόπανοι», αναφέρεται αρχικά στην επιστολή, στην οποία οι γείτονες, αφού ενημερώνουν το ζευγάρι πως ένας από τους ενοίκους ήθελε να καλέσει την αστυνομία «ωστόσο αυτό δεν θα γίνει», καταλήγουν αντί για το επίσημο: «Με εκτίμηση», με την... ευχή: «Να απολαμβάνετε πάντα το σεξ»!

Το καλύτερο ωστόσο το άφησαν για το τέλος, καθώς αφού συνόδευσαν την επιστολή με κάμποσα προφυλακτικά, γράφουν ως υστερόγραφο:

«Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τυχόν σπασμένα προφυλακτικά. Αυτό ισχύει για όλα τα προφυλακτικά, έτσι προσπάθησε να είστε ασφαλείς μάγκα. Δεν θα θέλατε άλλωστε ένα παιδί να τριγυρνά στα πόδια σας σύντομα»…

Σχετικές ειδήσεις