ΚΟΣΜΟΣ

Βιαστής σκοτώθηκε από τρέιλερ την ώρα που έβλεπε πορνό! (photos)

Βιαστής σκοτώθηκε από τρέιλερ την ώρα που έβλεπε πορνό! (photos)

Για θεία… δίκη, αλλά και για προδιαγεγραμμένη μοίρα κάνουν λόγο οι χρήστες του διαδικτύου, σχολιάζοντας τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένας βιαστής στις ΗΠΑ.

Και αυτό γιατί ο Kevin Jordan σκοτώθηκε από ρυμουλκό ενώ περπατούσε ανυποψίαστος στο Park Avenue του Memphis. Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 55χρονος άνδρας, ο οποίος είχε εκτίσει ποινή 25 ετών για το βιασμό τεσσάρων γυναικών τη διετία 1991-92, «δεν ήταν καθόλου προσεκτικός», αφού είχε συνεχώς το βλέμμα του στο κινητό.

Όπως αποκάλυψε αργότερα η αστυνομία του Τενεσί, μετά από έρευνα στον τόπο του δυστυχήματος, παρακολουθούσε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, επιβεβαιώνοντας την ειρωνεία της τύχης του.

Δεν αντιλήφθηκε έτσι καν το τρέιλερ που μετέφερε ελαστικά αυτοκινήτων να κατευθύνεται πάνω του, αφού αποκολλήθηκε από ένα φορτηγό και προσέκρουσε επίσης σε ένα φράχτη και ένα δέντρο, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του!

jordan

«Νομίζω ότι ήταν κάπως ειρωνικό να σκοτωθεί βλέποντας πορνό», ανέφερε στο WSMV-TV ο οδοντίατρος Dr. Peter Trimble, ο οποίος διατηρεί ιατρείο στην περιοχή.

Ο 55χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 ετών για το βιασμό τεσσάρων γυναικών στην περιοχή του Μέμφις, δύο το 1991 και δύο το 1992. Αποφυλακίστηκε ωστόσο το 2010, λόγω καλής διαγωγής, αφού εξετάστηκε από ειδική επιτροπή στο σοφρωνιστικό ίδρυμα όπου βρισκόταν έγκλειστος. Ακολούθως επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος για να αρραβωνιαστεί την αγαπημένη του, Connie Harris, η οποία υποστήριξε πως είχε μπει στον ίσιο δρόμο και πάσχιζε να βάλει σε τάξη τη ζωή του.

Και μπορεί οι υπεύθυνοι να έκριναν ότι δεν αποτελούσε πια κίνδυνο για τις γυναίκες και την κοινωνία, ωστόσο μετά την αποφυλάκισή του, μια γυναίκα κατήγγειλε ότι την κοιτούσε και αυνανιζόταν. Όταν οι αστυνομικοί έφθαναν στο σημείο, ο άνδρας που πιστεύεται ότι ήταν ο Jordan έφυγε τρέχοντας.

«Απλώς έκανε την ανάγκη του σε ένα στενό από το οποίο πέρασε μια γυναίκα», υποστήριξε για το περιστατικό η Harris, αδυνατώντας να πιστέψει πως αν ο Jordan δεν είχε αποφυλακιστεί νωρίτερα, θα ήταν ακόμα ζωντανός…

Σχετικές ειδήσεις