Οι ξένοιαστες μέρες του Ομπάμα: Κάνει kitesurfing στην Καραϊβική! (pics+vid)

Οι ξένοιαστες μέρες του Ομπάμα: Κάνει kitesurfing στην Καραϊβική! (pics+vid)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα πέρασε αξέχαστες διακοπές στην Καραϊβική στο ιδωτικό νησί του δισεκατομμυριούχου φίλου του, Ρίτσαρντ Μπράνσον κάνοντας ακόμη και kitesurfing!

Μετά την ορκομωσία του Τραμπ, οι Ομπάμα ταξίδεψαν οικογενειακώς στο Παλμ Σπρινγκ της Καλιφόρνια, όπου ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πέρασε ξένοιαστα παίζοντας γκολφ και κάνοντας βόλτες στον καθαρό αέρα.

Στη συνέχεια, ο Μπαράκ και η Μισέλ αναχώρησαν ξανά για το νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Ο 55χρονος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και είχε την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του σε πολλά σπορ.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του Virgin Group του Μπράνσον δείχνουν τον πρώην πρόεδρο, σέρφερ εδώ και πολλά χρόνια, να επιδίδεται στο εν λόγω άθλημα.

«Καθώς ήταν ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής, υπήρχαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας γύρω του, αλλά ο Μπαράκ κατάφερε να χαλαρώσει και να το απολαύσει» έγραψε ο Μπράνσον.

Σύμφωνα με τον Μπράνσον, ο Μπαράκ Ομπάμα μελέτησε τους κανονισμούς του αθλήματος για δύο ημέρες, προτού το δοκιμάσει και πέταξε έναν χαρταετό από την παραλία, «σαν ήταν παιδί και πάλι» προτού ορμήσει στα κύματα. Μάλιστα εξέπληξε με τις ικανότητές του, καθώς έκανε κάιτμπορντ για μια απόσταση 100 μέτρων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε το βίντεο!

PHOTO GALLERY