ΚΟΣΜΟΣ

Μυστήριο η ταυτότητα του αγοριού που ζούσε στο δάσος

Μυστήριο η ταυτότητα του αγοριού που ζούσε στο δάσος
Περπάτησε για δύο εβδομάδες, ακολουθώντας μόνο μια πυξίδα, ένα αγόρι αγνώστων στοιχείων, που βγήκε από τα δάση της Γερμανίας...

Περπάτησε για δύο εβδομάδες, ακολουθώντας μόνο μια πυξίδα, ένα αγόρι αγνώστων στοιχείων, που βγήκε από τα δάση της Γερμανίας και έφτασε στο Βερολίνο.

Η αστυνομία της γερμανικής πρωτεύουσας προσπαθεί να βρει την ταυτότητά του και να λύσει την περίεργη αυτή υπόθεση, καθώς το αγόρι υποστήριξε ότι εδώ και πέντε χρόνια ζούσε με τον πατέρα του στο δάσος.

Το αγόρι είναι περίπου 17 ετών, μιλά Αγγλικά και λίγα Γερμανικά. Το όνομά του είναι Ρέι, όμως δεν μπορεί να θυμηθεί από πού κατάγεται η οικογένειά του.

Το παιδί με τον πατέρα του άφησαν το σπίτι τους για να ζήσουν στα δάση, όταν πέθανε η μητέρα.

Εκεί, έμεναν σε μια σκηνή ή σε εγκαταλελειμμένες καλύβες. Ο πατέρας δεν προσπάθησε ποτέ να κατασκευάσει ένα πιο μόνιμο κατάλυμα.

Πριν από δύο εβδομάδες, ο πατέρας του αγοριού πέθανε. Τότε ο Ρέι αποφάσισε να φύγει και με οδηγό μια πυξίδα κατευθύνθηκε προς το Βορρά και έτσι κατάφερε να φτάσει στο Βερολίνο.

Η γερμανική αστυνομία ερευνά όλες τις υποθέσεις εξαφανίσεων των τελευταίων χρόνων, ενώ έχει ζητήσει και τη συνδρομή όλων των ευρωπαϊκών χωρών μέσω της Ιντερπόλ.

«Δεν έχουμε ιδέα από πού έχει έρθει αυτό το παιδί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάικλ Μάας, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βερολίνου.

Ωστόσο προσέθεσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για τη διάπραξη κάποιου εγκλήματος.