ΚΟΣΜΟΣ

«Ήταν όμορφη και ήθελα να κάνω σεξ μαζί της» είπε ο Αφγανός δολοφόνος της Γερμανίδας φοιτήτριας

«Ήταν όμορφη και ήθελα να κάνω σεξ μαζί της» είπε ο Αφγανός δολοφόνος της Γερμανίδας φοιτήτριας

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όπου δικάζεται για τη δολοφονία της 19χρονης Μαρίας Λαντενμπούργκερ, κόρης ανώτατου στελέχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Αφγανός Χουσεΐν Χαβάρι

Ο Χαβάρι ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος. Μάλιστα, υποστήριξε ότι το βράδυ της δολοφονίας είχε πιει τόσο πολύ και είχε καταναλώσει χασίς που τον έδιωξαν από το μπαρ στο οποίο βρισκόταν.

Σύμφωνα με την απολογία του, συνάντησε τυχαία την άτυχη κοπέλα στο δρόμο και την πρόσεξε όταν εκείνη έβαλε τις φωνές επειδή έπεσε από το ποδήλατό της, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

«Όταν είδα πόσο όμορφή ήταν, ήθελα να κάνω σεξ μαζί της» είπε για το μοιραίο βράδυ περιγράφοντας πώς της έκλεισε το στόμα και στη συνέχεια την έπνιξε με ένα μαντήλι. Όσο για την κίνησή του να την ρίξει μέσα σε ένα ποτάμι, είπε ότι το έκανε για να ξεπλύνει από πάνω του το αίμα της 19χρονης.

afganos

«Σας ζητώ συγγνώμη. Μακάρι να μπορούσα να πάρω πίσω όσα έκανα», διάβασε στη δήλωσή του ο Χαβάρι λέγοντας ότι κάθε βράδυ βλέπει εφιάλτες με ό,τι έκανε.

Ωστόσο οι εισαγγελικές Αρχές λένε ότι όσα έκανε ο Χαβάρι ήταν προμελετημένα.

Να σημειωθεί ότι ο Αφγανός είχε καταδικαστεί σε 10ετή φυλάκιση, με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας φοιτήτριας στην Κέρκυρα το 2013, όμως αφέθηκε ελεύθερος χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

afganos1

Το 2015 είχε πάει στη Γερμανία, από όπου ζήτησε άσυλο, την ώρα που οι γερμανικές Αρχές δεν είχαν καμία ενημέρωση από τις ελληνικές για το ποινικό του παρελθόν.

Σχετικές ειδήσεις