ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ηθοποιός καταγγέλλει παρενόχληση από τον πρώην πρόεδρο Τζορτζ Μπους

ΗΠΑ: Ηθοποιός καταγγέλλει παρενόχληση από τον πρώην πρόεδρο Τζορτζ Μπους

Η 34χρονη ηθοποιός Χέδερ Λιντ, υποστήριξε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά ο Τζορτζ Μπους πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ πόζαραν για μια φωτογραφία

Εκείνος ήταν καθισμένος στο αναπηρικό καροτσάκι, εκείνη στεκόταν δίπλα του και από την άλλη μεριά ήταν η σύζυγός του.

Η ηθοποιός κατήγγειλε τον 93χρονο πρώην πρόεδρο ποστάροντας τη σχετική φωτογραφία στο Instagram και γράφοντας: «Οταν είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Τζορτζ Μπους πριν από τέσσερα χρόνια για να προωθήσω ένα τηλεοπτικό ιστορικό σόου στο οποίο εργαζόμουν, μου επιτέθηκε σεξουαλικά καθώς ποζάραμε για μια φωτογραφία. Δεν ακούμπησε το χέρι μου. Με έπιασε από πίσω, ενώ ήταν καθισμένος στην αναπηρική καρέκλα και ενώ η σύζυγός του Μπάρμπαρα ήταν στο πλευρό του. Μου είπε και ένα βρώμικο αστείο».

Η Λιντ στην ανάρτησή της, η οποία σημειωτέον έχει διαγραφεί, υποστήριζε ακόμη ότι ο Πρόεδρος της επιτέθηκε σεξουαλικά και δεύτερη φορά: «Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης με άγγιξε ξανά. Η Μπάρμπαρα τον κοίταξε με ύφος «όχι πάλι». Ο σωματοφύλακάς του μου είπε ότι δεν θα έπρεπε να είχα σταθεί δίπλα του για τη φωτογράφιση. Μας είχαν δοθεί οδηγίες να τον αποκαλούμε «Κύριο Πρόεδρο». Για εμένα η δύναμη ενός Προέδρου φαίνεται από την ικανότητά του να κάνει θετικές αλλαγές, να βοηθά πραγματικά τους ανθρώπους και να χρησιμεύει ως σύμβολο της δημοκρατίας» κατέληγε η Λιντ στην ανάρτησή της.

Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος σε δήλωσή του για το περιστατικό στη Daily Mail τονίζει: «Ο πρόεδρος Μπους ποτέ, κάτω από οποιαδήποτε περίσταση, δεν θα προκαλούσε εκ προθέσεως τέτοια πιέση σε κάποιον και ο ίδιος ζητά ειλικρινά συγγνώμη εάν η προσπάθειά του να κάνει χιούμορ προσέβαλε την κυρία Λιντ».

Η Λιντ κάτω από την ανάρτησή της δέχθηκε ποικίλα σχόλια, σύμφωνα με την Daily Mail. Κάποιοι έσπευσαν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους και κάποιοι να επισημάνουν ότι πέρασαν τέσσερα χρόνια από το περιστατικό και αναρωτιούνται γιατί έπρεπε να περάσει τόσος καιρός για να το αποκαλύψει.

Πηγή φωτογραφίας: Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις