ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό ατύχημα: Βίδα καρφώθηκε στο κεφάλι 13χρονου (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σοκαριστικό ατύχημα: Βίδα καρφώθηκε στο κεφάλι 13χρονου (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την ώρα που ο 13χρονος κατασκεύαζε δεντρόσπιτο, έπεσε με δύναμη στο έδαφος και μία βίδα καρφώθηκε στο κεφάλι του. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, όταν ο νεαρός βρισκόταν πάνω σε ένα δένδρο και έφτιαχνε μία αυτοσχέδια κατασκευή. Ωστόσο, το κλαδί πάνω στο οποίο βρισκόταν δεν άντεξε και έσπασε. Το παιδί προσγειώθηκε πάνω σε μία σανίδα 1,5 μέτρου και κατέληξε με μία βίδα 1,5 εκατοστών καρφωμένη στο κεφάλι του παιδιού, σύμφωνα με την μαρτυρία των γονιών του και των γιατρών του.

180125171456 04 screw skull accident exlarge 169

Σε ακτινογραφία μάλιστα από το νοσοκομείο φαίνεται η βίδα να έχει καρφωθεί ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, απειλώντας να σκίσει το μεγαλύτερο κανάλι που αποστραγγίζει αίμα και άλλα υγρά από τον εγκέφαλο. Η βλάβη σε αυτό το σημείο του εγκεφάλου θα μπορούσε να είναι «καταστροφική», σύμφωνα με τον γιατρό, ο οποίος πρόσθεσε ότι «ήταν ένα χιλιοστό μακριά από την αιμορραγία μέχρι θανάτου».

Ο 13χρονος, ωστόσο, απαλλάχθηκε από τη βίδα μετά από δίωρη επέμβαση και αναρρώνει στο σπίτι του, με τους γιατρούς να είναι σίγουροι ότι σε λίγες μέρες θα επανέλθει κανονικά στους ρυθμούς του.

Πηγή: cnn.com