ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στην Τουρκία: Πολύνεκρο τροχαίο με θύματα και παιδιά (pics&vid)

Τραγωδία στην Τουρκία: Πολύνεκρο τροχαίο με θύματα και παιδιά (pics&vid)

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 20 ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα Τρίτη (13/03), όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στη βόρεια Τουρκία.

Το δυστύχημα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu, σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επαρχία Κόρουμ, βορειοανατολικά της Άγκυρας, όταν ένα λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη με κατεύθυνση την Τοκάτ έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό.

Τραγικό αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης και της φωτιάς που ακολούθησε, ήταν να σκοτωθουν 13 άνθρωποι και να τραυματιστούν 20, οι οποίοι έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία της περιοχής.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα Μέσα Ενημέρωσης φαίνεται πρώτα το λεωφορείο να καίγεται και στη συνέχεια το απανθρακωμένο όχημα περικυκλωμένο από τα σωστικά συνεργεία.

Μεταξύ των νεκρών είναι και παιδιά, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Dogan, το οποίο πρόσθεσε ότι το φορτηγό που έχει ξένες πινακίδες κυκλοφορίας ήταν σταματημένο στην άκρη του δρόμου την ώρα του δυστυχήματος.

Η Εμινέ Γκιουνγκόρ, που σώθηκε μαζί με το μωρό της, δήλωσε στο Anadolu ότι οι περισσότεροι επιβάτες του λεωφορείου κοιμόντουσαν την ώρα του δυστυχήματος. «Σημειώθηκε έκρηξη, όλα τα τζάμια έσπασαν και το λεωφορείο πήρε φωτιά», διηγήθηκε. «Όσοι κατάφεραν να βγουν σώθηκαν, οι άλλοι κάηκαν ζωντανοί», πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Πηγή φωτογραφιών: Anadolu, Twitter

Διαβάστε επίσης:

Εξοικονομώ κατ’ Οίκον - exoikonomisi.ypen.gr: Είναι οριστικό... Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις!

Άγριο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας

Σχετικές ειδήσεις