ΚΟΣΜΟΣ

Αδίστακτη Ρωσίδα ευνούχισε τον άνδρα της και μετά έστελνε... φιλάκια! (pics)

Αδίστακτη Ρωσίδα ευνούχισε τον άνδρα της και μετά έστελνε... φιλάκια! (pics)

Ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών επιβλήθηκε σε μία αδίστακτη Ρωσίδα, η οποία έκοψε από τη ρίζα τον… ανδρισμό του συζύγου της.

Και αυτό γιατί η δικαιολογία που προέταξε δεν έπεισε τους δικαστές. Και πώς να το κάνει πάλι, αφού η 47χρονη ισχυρίστηκε πως «κλάδεψε» το πέος και τους όρχεις του συζύγου της επειδή εκείνος «απαίτησε να κάνουν σεξ»!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Lira Plaksina από το χωριό Vasilyevo της επαρχίας Tatarstan, ο 44χρονος σύζυγός της τής επιτέθηκε όταν επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος τον περασμένο Οκτώβριο, απαιτώντας να κάνουν σεξ.

Τότε η ίδια, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της και σε θέση άμυνας, όπως υποστηρίζει, τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην ευαίσθητη περιοχή.

Μόνο που η προσπάθειά της να πέσει στα… μαλακά, έπεσε στο… κενό, αφού ο δικαστής έκρινε πως όταν η Λάρα ευνούχισε με χειρουργική ακρίβεια - και όχι κατά λάθος – τον άτυχο άνδρα, εκείνος κοιμόταν… εξόριστος στον καναπέ.

Όχι πάντως πως τα τέσσερα χρόνια έπεσαν… βαριά στην 47χρονη, αφού βγαίνοντας από το δικαστήριο χαμογελαστή, έστειλε ένα φιλί στους δημοσιογράφους, αναφέροντας «όλα είναι εντάξει, τέσσερα χρόνια»!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως, σύμφωνα με γείτονες του ζευγαριού, πριν τελικά χωρίσουν οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί και έντονοι. Παραμένει άγνωστο πάντως αν ο 44χρονος ο οποίος ζει πλέον με άλλη γυναίκα, επανέκτησε την… περηφάνεια του.

Σχετικές ειδήσεις