ΚΟΣΜΟΣ

Έβγαζε φωτογραφίες την οικογένειά του στη θάλασσα όταν είδε τον τρόμο να πλησιάζει (pics)

Έβγαζε φωτογραφίες την οικογένειά του στη θάλασσα όταν είδε τον τρόμο να πλησιάζει (pics)

Οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν για τις περισσότερες οικογένειες – και όχι μόνο – την περίοδο της απόλυτης χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Παραδεισένιες παραλίες με τιρκουάζ νερά, αμμώδεις παραλίες είναι τα μέρη που επιλέγουν οι περισσότεροι.

Αυτή την επιλογή έκανε και μια πενταμελής οικογένεια από την Αμερική που επέλεξε να περάσει τις διακοπές της στην Φλώριντα. Ο Dan Watson, ο πατέρας της οικογένειας, είχε ως χόμπι την φωτογραφία έτσι ενώ η σύζυγός του και τα τρία τους παιδιά κολυμπούσαν αυτός συνήθιζε να τους απαθανατίζει παίζοντας με τα κύματα.

Μάλιστα για να βγάζει πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες χρησιμοποιούσε και ένα drone με το οποίο τραβούσε πανοραμικές λήψεις που στην συνέχεια ανέβαζε στο Instagram.

Ωστόσο, φέτος το καλοκαίρι λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία και σίγουρα οι οικογένεια Watson θα το ξανασκεφτεί να επισκεφθεί την συγκεκριμένη παραλία αφού πραγματικά η σύζυγος και τα παιδιά του ερασιτέχνη φωτογράφου σώθηκαν από θαύμα.

Δείτε στην gallery τι συνέβη στην οικογένεια ενώ απολάμβανε τις καλοκαιρινές της διακοπές:

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις Αυγούστου 2019: Δείτε ΕΔΩ πότε θα πιστωθούν ανά Ταμείο

Προστασία πρώτης κατοικίας: Σήμερα ανοίγει (1/7) η πλατφόρμα - Πώς θα ενταχθείτε στη ρύθμιση

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Σχετικές ειδήσεις