Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ιερουσαλήμ: Και άλλος νεκρός από την επίθεση εναντίον πεζών

Newsbomb

Τη μάχη για ζωή έχασε το πρωί της Παρασκευής (7/11) ένας Ισραηλινός, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά την Τετάρτη (5/11) στη νέα επίθεση με αυτοκίνητο που πραγματοποιήθηκε εναντίον περαστικών στην Ιερουσαλήμ.

«Το πρόσωπο που είχε τραυματισθεί σοβαρά κατά την επίθεση απεβίωσε σήμερα το πρωί», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Χαντάσα στο Έιν Καρέμ.

Η ηλικία και η ταυτότητα του δεύτερου θύματος της επίθεσης δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθούν από ιατρική πηγή, ωστόσο ο ραδιοσταθμός του ισραηλινού στρατού μετέδωσε πως επρόκειτο για έναν 17χρονο Εβραίο φοιτητή.

Ο Ιμπραήμ αλ-Ακάρι, ένας 38χρονος Παλαιστίνιος, πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη επίθεση εναντίον πεζών με το αυτοκίνητό του, σκοτώνοντας έναν Ισραηλινό αστυνομικό.

Ο δράστης έριξε το βαν που οδηγούσε σε μια ομάδα αστυνομικών και στη συνέχεια πάνω σε περαστικούς, σε μια οδική αρτηρία που χωρίζει τη Δυτική από την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Ακολούθως, βγήκε από το όχημά του και επιτέθηκε στους περαστικούς μ' έναν σιδηρολοστό, πριν πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικού.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια επίθεση είχε πραγματοποιηθεί επίσης πριν από δύο εβδομάδες, στην οποία είχαν σκοτωθεί ένα μωρό Ισραηλινοαμερικανών, μια γυναίκα από τον Ισημερινό και ο δράστης.