Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Κουβάλησε στην πλάτη του ζωντανό… καρχαρία και τον πέταξε πίσω στη θάλασσα! (video)

Newsbomb

Μπορεί η λογική να επιτάσσει τον καρχαρία να σέρνει, με τα τρομακτικά σαγόνια του, τον άνθρωπο προς τα βάθη των ωκεανών, ωστόσο αυτή πήγε… περίπατο, όταν η παλίρροια «έσβησε» στο λιμάνι St Ives της Κορνουάλης.

Και αυτό γιατί στην προκειμένη περίπτωση, ένας θαρραλέος άνδρας, δεν δίστασε, αφού πάλεψε με ένα αδίστακτο αρπακτικό 1,5 περίπου μέτρου, που είχε εγκλωβιστεί σε ρηχά νερά, να το σηκώσει στην πλάτη του και να το οδηγήσει με ασφάλεια πίσω στον ωκεανό, παραβλέποντας προφανώς τη δική του!

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως ο μυστηριώδης άνδρας αποφάσισε να σώσει τον επικίνδυνο καρχαρία, αφού η έκκληση των παρευρισκομένων στις Αρχές να τον βοηθήσουν, έπεσε στο κενό.

«Ήμουν σε διακοπές με την οικογένειά μου και είδα τον καρχαρία νωρίτερα το πρωί να κολυμπά από το δωμάτιό μας στο λιμάνι», ανέφερε ο 19χρονος φοιτητής από το Σέφιλντ Grace Brown που κατέγραψε την ηρωική διάσωση, συμπληρώνοντας:

«Λίγο αργότερα, στο λιμάνι είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος, παρατηρώντας τον καρχαρία να σπαρταρά στα ρηχά. Ο μπαμπάς μου ειδοποίησε έναν ναυαγοσώστη, ο οποίος όμως του είπε πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Τότε προσπαθούσαμε να σκεφτούμε ποιον θα μπορούσαμε να καλέσουμε για να τον σώσει και ξαφνικά ένας άνδρας ξεπρόβαλε και πήρε πάνω του την κατάσταση»…