Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο – σοκ: Πήγε για ψώνια και τον εκτέλεσαν στο σουπερμάρκετ!

Newsbomb

Τη σοκαριστική στιγμή της δολοφονίας ενός Βραζιλιάνου μέσα σε σουπερμάρκετ, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.

Ο Nilson Alves Moreira, απαθανατίζεται να τρέχει στους διαδρόμους, προσπαθώντας προφανώς να ξεφύγει από τους δύο δράστες, ωστόσο γλίστρησε, με αποτέλεσμα να εκτελεστεί εν ψυχρώ μπροστά στα έντρομα μάτια πελατών.

Ακολουθούν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δέκα δευτερόλεπτα πανικού, με ανθρώπους να τρέχουν να σωθούν από τα πυρά, ενώ ένας από τους πελάτες «παγώνει» υπό την απειλή όπλου.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο δεύτερος εκτελεστής (που φθάνει αργότερα στο σημείο) πυροβολεί επίσης στο κεφάλι τον 32χρονο ενώ αυτός κείτεται ήδη νεκρός στο πάτωμα, επιτείνει την αίσθηση του αποτρόπαιου.

Η πρωτοφανής εκτέλεση συνέβη στην πόλη Φορμόζα (απέχει περίπου 50 μίλια από την πρωτεύουσα Μπραζίλια), ενώ σύμφωνα με τις Αρχές αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών.

«Το θύμα ήταν μέλος των "Red River" και πιστεύουμε ότι οι δολοφόνοι ήταν μέλη της "Rifânia". Ακολούθησαν το θύμα στο σουπερμάρκετ έχοντας σχεδιάσει να τον σκοτώσουν μέσα σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.