ΚΥΠΡΟΣ

Επίσκεψη αντιπροσωπείας Κυπρίων βουλευτών στην Αυστραλία

Επίσκεψη αντιπροσωπείας Κυπρίων βουλευτών στην Αυστραλία

Αντιπροσωπεία Κύπριων βουλευτών, με επικεφαλής τον πρόεδρο της κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων, Γιαννάκη Ομήρου, αναμένεται να επισκεφθεί τον ερχόμενο μήνα την Αυστραλία.

Η επικείμενη επίσκεψη πραγματοποιείται κατόπιν πρόσκλησης του αυστραλιανού κοινοβουλίου.

Οι Κύπριοι βουλευτές θα βρεθούν κατά σειρά τη Μελβούρνη, την Καμπέρρα και το Σίδνεϊ, από τις έξι έως τις 12 Φεβρουαρίου, ενώ εκτός από συναντήσεις με Αυστραλούς πολιτικούς θα επισκεφθούν και τις κυπριακές παροικίες για συναντήσεις με την ομογένεια.

Εκτός από τον πρόεδρο της Βουλής Γ. Ομήρου, στην αντιπροσωπεία θα συμμετάσχουν οι ακόλουθοι βουλευτές:Δημήτρης Συλλούρης, πρόεδρος Ευρωπαϊκού Κόμματος, Νεόφυτος Κωνσταντίνου, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΔΗΚΟ, Κώστας Κωνσταντίνου, πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας, Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗΣΥ), Γιώργος Βαρνάβα, πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής 'Αμυνας, Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ (ΚΣ ΕΔΕΚ), Στέλλα Μισιαούλη Δημητρίου, αναπληρώτρια πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών, ΑΚΕΛ- Αριστερά- Νέες Δυνάμεις, Γιώργος Περδίκης, αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος, γενικός γραμματέας του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

Να σημειωθεί ότι τους βουλευτές θα συνοδεύουν υπηρεσιακοί λειτουργοί της κυπριακής βουλής και Κύπριοι δημοσιογράφοι.