ΚΥΠΡΟΣ

Υπόθεση Ερωτοκρίτου: Αναβολή της δικαστικής ακρόασης

Υπόθεση Ερωτοκρίτου: Αναβολή της δικαστικής ακρόασης

Αναβολή για την ερχόμενη Πέμπτη πήρε η ποινική υπόθεση εναντίον του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Ρίκκου Ερωτοκρίτου, των Δικηγόρων Αντρέα Κυπρίζογλου και Παναγιώτη Νεοκλέους, καθώς και του δικηγορικού γραφείου, Νεοκλέους.

Στο κατηγορητήριο Προστέθηκε η κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας που αφορά τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου. Ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας δεν παραδέχθηκε την κατηγορία...

Μεταξύ άλλων αντιμετωπίζει κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού, δωροληψία, δωροδοκία, συνομωσία για ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης και συνομωσία προς καταδολίευση,

Η κατηγορούσα αρχή θα παρουσιάσει 29 μάρτυρες κατηγορίας, μεταξύ των οποίων είναι ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης και ο τέως Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης.

Κατά τη σημερινή ακρόαση, ζητήθηκε από το Δικαστήριο όπως δοθεί χρόνος για συνεννόηση των δικηγόρων σε ό,τι αφορά τον κατάλογο τεκμηρίων και τα παραδεκτά γεγονότα για λόγους μείωσης του χρόνου εκδίκασης της υπόθεσης, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Ηλίας Στεφάνου αιτήθηκε τροποποίηση του κατηγορητηρίου, προσθέτοντας εκ νέου την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας σε ό,τι αφορά τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ

Σχετικές ειδήσεις