ΚΥΠΡΟΣ

Λευκωσία: Σοκαριστική ανατροπή στην άγρια δολοφονία του ζευγαριού - Ανακρίνεται ο 15χρονος γιος τους

Λευκωσία: Σοκαριστική ανατροπή στην άγρια δολοφονία του ζευγαριού - Ανακρίνεται ο 15χρονος γιος τους

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για το άγριο φονικό που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/04) στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο Λευκωσίας, με θύμα ένα ζευγάρι, που βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος στο διαμέρισμά του. Ο μοναδικός που επέζησε ήταν ο 15χρονος γιος του.

Την άκρη του νήματος στη σοκαριστική δολοφονία του ζευγαριού αναζητά τώρα η Αστυνομία. Νεκροί, όπως μεταδίδει το newsbomb.com.cy είναι ένας καθηγητής ιδιωτικού σχολείου και η Ελληνίδα σύζυγος του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 15χρονος γιος του ζευγαριού ανέφερε αρχικά ότι δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν στην οικία και του είπαν ότι δεν θα του κάνουν κακό.

3

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο newsbomb.com.cy

Στη συνέχεια ο γιος του ζεύγους βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια από γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Ωστόσο, από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούει την κύρια μαρτυρία. Το ζεύγος φαίνεται να φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι «η Αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στις 01:45 τα ξημερώματα ότι υπήρχαν δύο τραυματίες στην οδό Ζαλόγγου στη Λευκωσία».

«Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι δύο πρόσωπα ήταν νεκρά, 59 και 60 χρονών», ανέφερε.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «η Αστυνομία εξετάζει εγκληματική ενέργεια και ότι υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι. Η σκηνή έχει ήδη αποκλειστεί. Παραλαμβάνονται τεκμήρια και βεβαίως άρχισε από την πρώτη στιγμή να διερευνά αυτή την σοβαρή υπόθεση».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας πρόσθεσε ότι «στη βάση κάποιων πληροφοριών εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και βεβαίως θα προχωρήσουν οι ανακριτές ώστε να γίνουν όλες οι εξετάσεις και οι ενέργειες για την αξιολόγηση και των τεκμηρίων».

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει γίνει επίσης αυτοψία από ιατροδικαστή. Στη βάση της εξέτασης της σκηνής και της παραλαβής τεκμηρίων, τουλάχιστον προκαταρκτικά, υπάρχουν κάποιες αρχικές ενδείξεις, είπε.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ακόμη ότι «σε τέτοιες περιπτώσεις όταν διερευνάται μια τέτοια υπόθεση προχωρούμε έτσι ώστε στη βάση μαρτυριών και της αξιολόγησης καταθέσεων που άρχισαν να λαμβάνονται να προχωρήσει η διερεύνηση αυτής της υπόθεσης».

Σχετικές ειδήσεις