ME TO N & ME TO Σ

Ο ΓΑΠ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ του για νοθεία!

Γιώργος Παπανδρέου
Μια ακόμα προσπάθεια τορπιλισμού των εκλογών του ΚΙΝΑΛ από τον Γιώργο Παπανδρέου κατέληξε σε... ανέκδοτο.
InTime / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Λοιπόν. Δεν είναι ανέκδοτο. Είναι πραγματικότητα. Ο Γιώργος Παπανδρέου κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ του για νοθεία!

Θέλεις να στο ξαναπώ; Ο Γιώργος Παπανδρέου κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ του για νοθεία. Μετά το πήρε πίσω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα. Γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Αυτός που τη μία έλεγε «λεφτά υπάρχουν» και την άλλη μας έβαλε στο μνημόνιο.

Είναι αυτός που δεν θα κατέβαινε στις εκλογές για νέο πρόεδρο και τελικά κατέβηκε. Είναι αυτός που έπεσε από το ποδήλατο. Είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Είναι η ντροπή του ΠΑΣΟΚ.

Εκτός και αν βρίσκετε κάποιον άλλον χαρακτηρισμό για έναν τύπο που είναι κυριολεκτικά σπλάχνο από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ και κατηγόρησε το… ΠΑΣΟΚ για νοθεία. Θέλει μεγάλη πια προσπάθεια για να τον ξεπεράσει κάποιος. Όποιος κι αν είναι αυτός.

Ο Παπανδρέου θεωρητικά- όρκο δεν παίρνουμε- θα είναι υποψήφιος πρόεδρος και στο δεύτερο γύρο. Αν δεν αποφασίσει να κάνει καμιά «τρέλα» πάλι και τα τινάξει όλα στον αέρα. Και θα υπάρξουν κάποιοι που θα πάνε να τον ψηφίσουν. Θα ψηφίσουν για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ αυτόν που κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για νοθεία. Δηλαδή αυτόν που παραδέχτηκε ότι το κόμμα στο οποίο θέλει να ηγηθεί, ναι αυτό που ίδρυσε ο πατέρας του, αρέσκεται στις… λαμογιές στην εκλογή του νέου προέδρου. Μπορεί κι αλλού. Δηλαδή ο ΓΑΠ θέλει να βγει πρόεδρος σε κόμμα λαμογιών. Προσοχή στον τόνο μην βρούμε κάνα μπελά. Λαμογιών. Επαναλαμβάνω.

Το όλο θέμα είναι πια ανέκδοτο. Ό,τι ακουμπάει ο ΓΑΠ είναι ανέκδοτο. Και το γεγονός ότι η γενναία Φώφη, με πολύ κόπο και βάσανα, έβαλε ξανά το ΠΑΣΟΚ στο χάρτη, δεν είναι αρκετό ώστε ο συγκεκριμένος τύπος να σεβαστεί την προσπάθεια της και να αφήσει το ΠΑΣΟΚ στην ησυχία του… Νιώθει ότι είναι μαγαζάκι του. Ότι μπορεί να το κάνει ξανά ανέκδοτο. Ας είναι…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα-δολοφονία: Το μαχαίρι των 33 εκατ. και η κρυψώνα – «Ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Αρνιακός στο Newsbomb.gr για την κακοκαιρία: Τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» και την Αττική

Αλεξανδρούπολη: Αυτή είναι η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της