MEDIA

Αντώνης Καλομοιράκης: Η επιτυχία στο «Καφέ της Χαράς» και η μπάντα με τον «Μανωλάκη»

Αντώνης Καλομοιράκης: Η επιτυχία στο «Καφέ της Χαράς» και η μπάντα με τον «Μανωλάκη»

Ο Αντώνης Καλομοιράκης, ο αστυνομικός του «Καφέ της Χαράς» έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Χάρη Ρώμα, τη χαρά που νιώθει παίρνοντας μέρος σε μία σειρά που αγαπούσε σαν τηλεθεατής και αποκάλυψε την μπάντα που έχει με τον «Μανωλάκη»!

Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη και τις αναμνήσεις του από τη ζωή του στο νησί με τις αδερφές του. Στα 18 του έφυγε από την Κρήτη και ήρθε στην Αθήνα για να ασχοληθεί με το θέατρο και την υποκριτική.

Ο Αντώνης Καλομοιράκης είπε: «Όποιος αποφασίζει να μπει στον στίβο και τον πρωταθλητισμό της Τέχνης πρέπει να έχει υπολογίσει ότι κάποια στιγμή τα πράγματα μπορεί να μην πάνε καλά και αυτό το ότι είσαι διαθέσιμος όταν τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα, είναι που κάνει γοητευτική αυτή τη δουλειά. Δεν έχω πει ποτέ "τα παρατάω", είναι πολύ ζωτικής σημασίας αυτή η δουλειά για μένα, την αγαπώ πολύ. Μόνο εκεί είμαι χαρούμενος. Η μαγεία αυτής της δουλειάς είναι ότι έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Τα μειονεκτήματά σου να τα κάνει προτερήματα, τους φόβους σου... με αυτά μπορείς να γελάσεις πάνω στη σκηνή, σε μια σειρά, σε ένα κομμάτι τέχνης, είναι πολύ γενναιόδωρη δουλειά για το μέσα σου, οπότε το χρειάζομαι γιατί ισορροπώ απόλυτα».

Σχολιάζοντας το πώς η εμφάνισή του συνδέεται με τους ρόλους που του δίνονται παραδέχτηκε ότι: «Το παρουσιαστικό μου ευθύνεται 100% για τους ρόλους που μου δίνουν. Είναι το λεγόμενο type casting. Κάποιοι άνθρωποι έχουν την πολυτέλεια να σου δώσουν μία γραμμή. Ο Χάρης Ρώμας είναι φυσιογνωμιστής».

Μιλώντας για την αναγνωρισιμότητα που βιώνει το τελευταίο διάστημα λόγω της συμμετοχής του στο Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1, ο ίδιος τόνισε ότι κατά την προβολή των πρώτων επεισοδίων της σειράς τον αναγνώριζαν στο τρένο με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει την αμηχανία του.

Τέλος, αποκάλυψε ότι είναι και σε μία μπάντα, στην οποία παίζει και ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο τηλεοπτικός «Μανωλάκης».