MEDIA

Νιώθει άβολα ο Πέτρος Λαγούτης όταν κάνει ερωτικές σκηνές;

Νιώθει άβολα ο Πέτρος Λαγούτης όταν κάνει ερωτικές σκηνές;

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε τον Πέτρο Λαγούτη τόσο στις 8 λέξεις όσο και στο Έτερος Εγώ.

Ο ηθοποιός μιλώντας πρόσφατα για τον ρόλο του «Παντελή» στο Έτερος Εγώ, είχε πει πως:

«Δεν έχει ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο για την ελληνική τηλεόραση, θα δείτε μάχες, ξύλο και σωματική πάλη άλλων προδιαγραφών. Ωστόσο, όλα τα παραπάνω είναι γυρισμένα με ένα τρόπο που μόνο τηλεοπτική σειρά δεν θυμίζουν. Θα έλεγε κανείς πως οι σκηνές αυτές είναι τουλάχιστον κινηματογραφικές. Είναι μια σπάνια στιγμή για την τηλεόραση το "Ετερος εγώ"».

Πρόσφατα ο Πέτρος Λαγούτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» και αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές και πώς νιώθει όταν καλείται να κάνει το γύρισμα.

«Οι ερωτικές σκηνές είναι δύσκολες όταν δεν γνωρίζονται οι άνθρωποι μεταξύ τους κι έχει τύχει αυτό. Θυμάμαι ένα επεισόδιο της «Δέκατης εντολής», δε θυμάμαι τον τίτλο που είχα κάτι ερωτικές σκηνές με τη Στέλλα Γιαμπουρά. Αν δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιζε, ήταν από τις πρώτες οπότε δεν της έφτανε που είχε να διαχειριστεί αυτό, είχε και ερωτική σκηνή.

Απέβαλε το άγχος της γνωρίζοντας με, από το γύρισμα μέχρι να έρθει η ώρα της σκηνής, είδε ότι κάνω πλακίτσα, ότι δεν την κοιτάζω «κάπως». Με τη Στέλλα λοιπόν υπήρχε ερωτική σκηνή αλλά όχι γυμνό γυμνό. Γυμνό εγώ στην ελληνική τηλεόραση δεν έχω κάνει, πέφτει κανένα σεντονάκι…», είπε και αποκάλυψε πως όταν κλήθηκε να κάνει ερωτική σκηνή στο Έτερος Εγώ με τη Βίκυ Παπαδοπούλου, που είναι και φίλοι, τους έπιασαν τα γέλια.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: Η Τουρκία ανοίγει πυρ στο βορειανατολικό Αιγαίο