MEDIA

Έπεσε «μαύρο» στην ΕΡΤ: Απίστευτη γκάφα στον αέρα – Δείτε τι συνέβη

Έπεσε «μαύρο» στην ΕΡΤ: Απίστευτη γκάφα στον αέρα – Δείτε τι συνέβη

Ασύλληπτη «γκάφα» από την ΕΡΤ στην έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (27.04).

Ήταν 11 Ιουνίου 2013 όταν για πρώτη φορά από τη λειτουργία της, η ΕΡΤ σταμάτησε να εκπέμπει. Το «μαύρο» που έπεσε στις οθόνες πέρασε στην ιστορία, και σίγουρα κανείς δεν περίμενε ότι σχεδόν οκτώ χρόνια αργότερα θα έβλεπα την ίδια εικόνα. Αιτία, φυσικά, δεν ήταν μια νέα αναπροσαρμογή στη λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης, ούτε υπήρξε κάτι που να σχετίζεται με το 2013. Το πρόβλημα προέκυψε από μια απίθανη «γκέλα» των ανθρώπων που ήταν υπεύθυνοι εκείνη τη στιγμή για τη ροή προγράμματος και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (27.04), λοιπόν, αμέσως μετά την επιτυχημένη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», προβλήθηκαν οι προγραμματισμένες διαφημίσεις. Εκεί έγινε το πρώτο «φάουλ» καθώς στον «αέρα» της ΕΡΤ εμφανίστηκε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Αντριάνα Παρασκευοπούλου μαζί με τις εργαζόμενες του μακιγιάζ που τις «διόρθωναν» τα μαλλιά.

Το πλάνο «κόπηκε» απότομα, εμφανίστηκε ξανά για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια… έπεσε «μαύρο» στην ΕΡΤ! Για περίπου 2’30’’ οι τηλεθεατές έβλεπαν μόνο μαύρο φόντο με το σήμα της ΕΡΤ, μέχρι να συνειδητοποιήσουν οι αρμόδιοι ότι κάτι έχει πάει… πάρα πολύ στραβά και να «ρίξουν» ξανά διαφημίσεις, έτσι ώστε να διορθωθεί η κατάσταση και να βγει το δελτίο στον «αέρα» κανονικά…

Δείτε το βίντεο με το «μαύρο» στην ΕΡΤ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Τζανάκη στο Newsbomb.gr: Θα έχουμε 400 – 500 θανάτους την εβδομάδα έως 25 Μαΐου