MEDIA

Survivor νικητής: Ποιον δίνουν φαβορί οι στοιχηματικές εταιρίες

Survivor νικητής: Ποιον δίνουν φαβορί οι στοιχηματικές εταιρίες

Survivor: Μεγάλη ανατροπή με τον Τριαντάφυλλο!

Λίγος καιρός μένει μέχρι να δούμε την τελευταία δεκάδα του φετινού Survivor, όπου και οι παίκτες θα αγωνίζονται ατομικά.

Εμείς πριν μερικές μέρες σας είχαμε γράψει για την τετράδα που μοιάζει ικανή να φτάσει μέχρι το τέλος, όμως όσο περνούν οι μέρες και έχουμε και αποχωρήσεις, οι αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρίες αλλάζουν.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποδόσεις, μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Survivor 2021 είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο τραγουδιστής είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ έχει και μεγάλο fan club εκτός παιχνιδιού και έτσι η απόδοση για να κερδίσει τα 100.000 ευρώ είναι στο 5.50.

Από εκεί και πέρα, σταθερά στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Τζέιμς Καφετζής με 6.50 ενώ στην τρίτη θέση έχουμε τη μεγάλη έκπληξη! Ενώ μέχρι πριν λίγο διάστημα βρισκόταν στην πρoτελευταία θέση, ο Τριαντάφυλλος ανέβηκε βρίσκεται πλέον πίσω από τον «πρίγκιπα» με απόδοση 7.00.

Ο «Ντάφυ» μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι ξεκάθαρα ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά, όμως 9 φορές που έχει βγει υποψήφιος έχει καταφέρει να «εξολοθρεύσει» τους αντιπάλους τους και έτσι οι traders έχουν ρίξει την απόδοσή του, καθώς πλέον «φοβούνται» την δημοφιλία και τη δύναμη που δείχνει να έχει. Αυτό και αν ήταν έκπληξη...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.