MEDIA

Νικητής Survivor: Τι δείχνουν οι αποδόσεις για Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο - Ποιος θα νικήσει

Νικητής Survivor: Τι δείχνουν οι αποδόσεις για Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο - Ποιος θα νικήσει

Survivor: Ξεκάθαρο φαβορί ανάμεσα στους δυο φιναλίστ δίνουν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών την τελευταία ώρα.

Ο μεγάλος τελικός του Survivor διεξάγεται το βράδυ της Δευτέρας (05.07) στο Γαλάτσι. Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος διεκδικούν το έπαθλο και τις 100.000 ευρώ που θα πάρει ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης και στις κερκίδες του θεάτρου στο Άλσος Βεΐκου η ατμόσφαιρα θυμίζει... γήπεδο.

Φίλοι, συγγενείς και φανς των δυο παικτών έχουν στήσει πάρτι, με φωνές, πανό και συνθήματα που ξεσηκώνουν τους πάντες. Παράλληλα, το «παρών» δίνουν και οι παίκτες που πέρασαν από την αρχή από το φετινό παιχνίδι, σε ένα φαντασμαγορικό σόου που έχει «στήσει» ο ΣΚΑΪ.

Το μεγάλο ερώτημα, βέβαια, είναι το ποιος θα πάρει τη νίκη. Ποιος θα ειναι ο νικητής του Survivor που θα φύγει με το τρόπαιο και τις 100.000 ευρώ από το Γαλάτσι! Ο Σάκης Κατσούλης ή ο Ηλίας Μπόγδανος; Μια πρώτη τάση, μετά την έναρξη του τελικού, για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα δίνουν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών.

Συγκεκριμένα, στη Stoiximan μπορεί κανείς να ποντάρει live για το ποιος θεωρεί ότι θα είναι ο νικητής. Οι αποδόσεις που δίνονται για την ώρα, δείχνουν πως ο μεγάλος νικητής θα είναι ο Σάκης Κατσούλης!

Τελικός Survivor: Εντυπωσιακές παρουσίες στο Γαλάτσι

Στις κερκίδες του μικρού θεάτρου στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και φαν των δυο παικτών αλλά και η πλειοψηφία των παικτών που διαγωνίστηκε στο φετινό Survivor από την αρχή.

Την παράσταση έκλεψαν οι κυρίες του παιχνιδιού, αφού εμφανίστηκαν εντυπωσιακές και η εικόνα τους δεν είχε καμία σχέση με ό,τι είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στον Άγιο Δομίνικο.

Λαμπερά φορέματα, εκθαμβωτικές παρουσίες και παρουσίες που… έκοψαν την ανάσα ήταν όσα είδαμε στο Γαλάτσι πριν την έναρξη του τελικού του Survivor

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κέντρα διασκέδασης - Εστίαση: Έρχονται «ηθικό μπόνους», λίστες με παραβάτες και ξαφνικά «λουκέτα»