MEDIA

Survivor: Κλάματα στο έπαθλο επικοινωνίας, αποκαλύψεις Κατσαούνη και «πετσόκομμα» της Ναυσικάς

Survivor-Νίκη για τους Κόκκινους
Διαφωνίες και εντάσεις δίνουν και να παίρνουν στην παραλία των Διάσημων.
Instagram

Survivor: Οι διάσημοι άφησαν για λίγο στην άκρη τους καβγάδες και κέρδισαν στο χθεσινό αγώνισμα.

Έπειτα από μια σειρά ηττών για την ομάδα των διασήμων έρχονται νέες ανατροπές. Η ομάδα των κόκκινων πήρε τα πάνω της, άφησε στην άκρη τους καβγάδες και μπήκε στον στίβο μάχης πιο δυνατή από ποτέ ώστε να κερδίσουν το χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας.

Από το συμβούλιο της Δευτέρας και μετά (την ημέρα που αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση οι Μυριέλλα Κουρεντή, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Σάκης Αρσενίου), επικρατεί χαμός στην ομάδα των Διασήμων με τα άγρια σκηνικά να δίνουν και να παίρνουν στην παραλία των Διάσημων. Αυτή τη στιγμή έχουν δημιουργηθεί δύο υποομάδες στην ομάδα των διασήμων. Στην πρώτη είναι ο Αρσενίου, η Σοϊλεδη, η Ναυσικά και ο Ρουβάς ενώ στη δεύτερη η Μυριέλλα, ο Τάκη, η Κάτια, η Ευριδίκη και η Βρισηίδα.

Οι Μαχητές σχολίασαν στη δική τους παραλία τα «καμώματα της κόκκινης ομάδας.


Πρωί-πρωί, ο Σπύρος Μαρτίκας άρχισε τον σχολιασμό του για τα όσα έγιναν στο Συμβούλιο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην στάση και την στρατηγική που ακολουθεί η Ευρυδίκη.

Ο Γιώργος Κατσαούνης αναφέρθηκε για προδοσία σχετικά με την «φιλία» της με τη Ναυσικά, λέγοντας πως «την ρουφιάνεψε» και πως δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να συναναστραφεί με τέτοιους ανθρώπους γιατί για την προδοσία δεν υπάρχει συγχώρεση.

Στην αλλαγή συμπεριφοράς της Μυριέλλας αναφέρθηκε και η Ασημίνα, ενώ ο Κατσαούνης έδωσε δίκιο στον Άρη που την είχε πει «διπρόσωπη».


Σε μια αποκάλυψη πέρασε ο Τσακατσούκας λέγοντας πως η Μυριέλλα Κουρεντή του είχε πει πως το «φλερτ» τους «πουλάει».


Την ίδια στιγμή που οι μπλε σχολίαζαν τους κόκκινους στο αντίπαλο «στρατόπεδο» οι φασαρίες είχαν την τιμητική τους. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου συγκρούστηκε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για πράγματα που είπε η Ευρυδίκη στην Κάτια Ταραμπάνκο.

Η ομάδα αντέδρασε και ξεκίνησε να εκθέτει την Ευρυδίκη για όσα είχε πει κατά το παρελθόν για την Μυριέλλα, με τη Ναυσικά να βγαίνει εκτός εαυτού. Η Ευριδίκη θεωρεί ότι η επίθεση στο πρόσωπό της είχε να κάνει με το γεγονός ότι τους έχουν χαλάσει τα στρατηγικά σχέδια.

Οι εντάσεις έφυγαν όταν οι Διάσημοι βρέθηκαν στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, με τα νεύρα των τελευταίων ημερών να μετατρέπονται σε δάκρυα. Ο Απόστολος Ρουβάς πήρε τον λόγο και συγκινημένος εξομολογήθηκε πως θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τον πατέρα του και να βελτιωθούν οι σχέσεις τους.


Ο αγώνας ξεκίνησε νίκη από την ομάδα των μπλέ. Την πρώτη νίκη για τους Μαχητές την έφερε ο Κατσαούνης.


Η χαρά των Μαχητών δεν κράτησε για πολύ, η Ευρυδίκη ισοφάρισε για τους Διάσημους.


Οι μπλε πέρασαν ξανά μπροστά με Τάλα και η Ασημίνα έκανε το 3-1. Τα πράγματα ανατράπηκαν ξανά όταν ο Σοϊλέδης και η Βρισηίδα έφεραν το 3-3.


Από εκείνο το σημείο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο. Ο τελικός του αγώνα κρίθηκε στον πόντο καθώς το σκορ των δύο ομάδων ήταν 9-9.


Οι δύο ομάδες πέρασαν σε flag race. Ο Σοϊλέδης δεν επέτρεψε στον Τάλα να πάρει άλλο πόντο και έκανε το 10-9 για τους Διάσημους.


Η ήττα στοίχισε στους μπλε αλλά όχι γιατί θα έμεναν νηστικοί, αλλά γιατί για ακόμα μια βδομάδα δεν θα επικοινωνούσαν με τους δικούς τους ανθρώπους.


Οι διάσημοι απόλαυσαν το έπαθλο επικοινωνίας με τους αγαπημένους τους που τόσο τους έχουν λείψει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χαμός στο αγώνισμα - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια - «Ποιον είπες βλάκα ρε;» (vid)

Survivor: «Λύγισε» ο Απόστολος Ρουβάς – Η δημόσια συγγνώμη στον πατέρα του (video)

Survivor: «Εξερράγη» η Ναυσικά - «Κοίτα με στα μάτια, παραδέξου το όμως αλλά μην λες μ@@@ς»

Survivor: Ο Κατσαούνης «κάρφωσε» τη Μυριέλλα – «Με φίλησε και είπε ότι πουλάει» (video)