MEDIA

Βαλάντης: Το Survivor έκανε μεγάλη ζημιά στο όνομά μου – Δεν σεβάστηκαν τα τρία παιδιά μου

Βαλάντης: Το Survivor έκανε μεγάλη ζημιά στο όνομά μου – Δεν σεβάστηκαν τα τρία παιδιά μου
«Μετάνιωσα που πληγώθηκε» είπε ο Βαλάντης για το επεισόδιο με την Ευρυδίκη στο Survivor

«Μετάνιωσα που πληγώθηκε» είπε ο Βαλάντης για το επεισόδιο με την Ευρυδίκη στο Survivor

Για το Survivor και όσα έζησε και έκανε κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο μίλησε ο Βαλάντης στο ΟΡΕΝ και την Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης υποστηρίζοντας ότι αδικήθηκε και λέγοντας ότι δεν θα το έκανε ξανά κάνοντας λόγο για «απάνθρωπο μοντάζ».

«Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor και το μετάνιωσα γιατί έπρεπε να ασχοληθώ παραπάνω με το πως είναι το παιχνίδι. Δεν έβλεπα τις ίντριγκες αλλά μόνο τα αγωνίσματα. Το μοντάζ ήταν απάνθρωπο. Όταν γύρισα και το είδα, ήταν δικαιολογημένο να βγαίνει ένα τέρας. Δεν είδα ούτε μια στιγμή γέλιου από το στόμα μου. Κάναμε και πλάκα», είπε αρχικά ο Βαλάντης

Σύμφωνα με τον ίδιο αν έδειχναν τις σκηνές της πλάκας «θα υπήρχε λίγη επιείκεια. Μόνο βλέπατε να φωνάζω και προσπαθώ τώρα εγώ να πείσω… Ήθελα να φύγω από την πρώτη εβδομάδα και τους έλεγα να με βγάζουν προτεινόμενο. Κατάλαβα από την αρχή ότι το κλίμα δεν είναι καλό. Για αυτό που τράβηξα δεν έβγαλα λεφτά. Έπαθα μεγάλη ζημιά στο όνομά μου και δεν σεβάστηκαν και τα τρία μου παιδιά».

Ο Βαλάντης ρωτήθηκε και απάντησε για το περιστατικό με την Ευρυδίκη που προκάλεσε οργή στους τηλεθεατές και αρχικά είπε ότι «μετάνιωσα που πληγώθηκε, η πρόθεση μου δεν ήταν αυτή».

«Με λύπη το είπα γιατί έχω περάσει και εγώ το ίδιο πράγμα πριν τρία χρόνια κι έχασα το μισό νεφρό μου. Ήταν τόσο μεγάλη η λύπη μου και έγινε όλο αυτό γιατί είπαν ότι εγώ πρότεινα στην Ευρυδίκη να κάνουμε μία ψεύτικη σχέση και εκείνη την στιγμή αισθάνθηκα μειωμένος. Από την πρώτη στιγμή όλοι ήθελαν να φύγω. Όλοι σαν άνθρωποι έχουν μια αξία αλλά σαν καριέρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ πήγα για να προφυλάξω και την αξία του καλλιτέχνη. Το Survivor αφήνει τον άλλον να μειώσει την καλλιτεχνική σου αξία» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Ο Βαλάντης υποστήριξε, τέλος, ότι «αν ήθελα να την προσβάλω θα το έκανα στο συμβούλιο, θα το έλεγα ενώπιον παικτών, έγινε σε στιγμή διαλείμματος» προσθέτοντας πως «αν πίστευα ότι δεν θα χρησιμοποιούσαν έτσι (σ.σ. την ατάκα αυτή) και δεν θα εκμεταλλευτεί με αυτόν τον τρόπο, δεν θα το έλεγα»

Διαβάστε επίσης:

Survivor – Αποκάλυψη: Η χυδαία φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη και «κόπηκε» στο μοντάζ (vid)

Survivor: Αυτό ήταν το χυδαίο σχόλιο του Βαλάντη για την υγεία της Ευρυδίκης - Χαμός στο Twitter