MEDIA

Survivor – Αποκάλυψη: Η χυδαία φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη και «κόπηκε» στο μοντάζ (vid)

Survivor – Αποκάλυψη: Η χυδαία φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη και «κόπηκε» στο μοντάζ (vid)
Η χυδαία φράση του Βαλάντη
Glomex

Survivor: Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε η εκπομπή το «Πρωινό» για τη χυδαία φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη στο χθεσινό (16/1) επεισόδιο

Στο χθεσινό (16/1) επεισόδιο του Survivor, είδαμε την Ευρυδίκη να σπαράζει στο κλάμα μετά από μία φράση του Βαλάντη που δεν ακούσαμε ποτέ. Η παίκτρια των Διασήμων, έφυγε για λίγο από το συμβούλιο και όταν επέστρεψε όλη η ομάδα τα έβαλε με τον τραγουδιστή.

«Μετά την τοποθέτηση μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε κάτι που, αν θέλει μπορεί να το πει, εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε κατά λέξη μια φράση… Επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου, αν θέλει μπορεί να πει τι είπε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευριδίκη Παπαδοπούλου με τον τραγουδιστή να μην θέλει να επαναλάβει στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό την φράση του.

Ο Βαλάντης, παίρνοντας τον λόγο, ανέφερε: «Έχω περάσει πάρα πολλά πράγματα κι εγώ, οπότε δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και δεν έχω τέτοια διάθεση. Ζήτησα συγγνώμη».

Σήμερα η εκπομπή «Το Πρωινό», ανέφερε ότι η ίδια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ζήτησε από την παραγωγή του Survivor να κοπεί η φράση του Βαλάντη στο μοντάζ «Η ίδια η Ευρυδίκη ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ. Η παραγωγή σεβόμενη την επιθυμία της Ευρυδίκης να μην ειπωθεί στον αέρα η χυδαία φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη μία φράση για την υγεία της, κόπηκε στο μοντάζ…» είπε ο Νίκος Παρτσώλης.

Survivor: Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου με τη φράση του Βαλάντη - Έξαλλος ο Μικρούτσικος

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την παρουσίαστρια να μένει άφωνη με τη φράση και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει: «Ένας άνθρωπος που έχει αρρωστήσει με τη συγκεκριμένη αρρώστια να λέει ''γι’ αυτό το έπαθες'', φαντάζομαι».

«Είναι θαύμα που ζει. Και να την καταριέσαι με αυτό το πράγμα, είναι εγκληματικό, υπανθρωπο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέχεια. Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το περιστατικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρικές συσκευές: Ποιοι και πόσα θα πάρουν επιδότηση για την απόσυρση

O «πόλεμος» των καθηγητών της ΑΣΟΕΕ: Η «κορμάρα», το «διαζύγιο» και τα ποσά που ζαλίζουν

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Ραγδαία επιδείνωση καιρού σε όλη τη χώρα - Πιθανά τα χιόνια στην Αττική

Survivor Spoiler 17/1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία (video)