MEDIA

Θανάσης Βισκαδουράκης: Πήγα στο Survivor γιατί το όφελος ήταν τεράστιο, δεν το είχα δει ποτέ

Θανάσης Βισκαδουράκης: Πήγα στο Survivor γιατί το όφελος ήταν τεράστιο, δεν το είχα δει ποτέ
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογήθηκε πώς βρέθηκε στο Survivor

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογήθηκε πώς βρέθηκε στο Survivor

Σε μια αναδρομή που ξεκίνησε από τα παιδικά του χρόνια και έφτασε μέχρι το Survivor προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης ο Θανάσης Βισκαδουράκης μιλώντας στην Αννίτα Πάνια και το ΟΡΕΝ.

Αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο στο οποίο, όπως είπε, υπήρχε ξύλο από τους υπεύθυνους περιγράφοντας πώς βοήθησε κάποιον να δραπετεύσει από εκεί.

Ειδικά τους γονείς του είπε ότι δεν του έλειψαν ποτέ με τη μητέρα του να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών και τον πατέρα του να μην βρίσκει λύσεις με αποτέλεσμα ο Θανάσης Βισκαδουράκης και τα τέσσερα αδέλφια του να βρεθούν έγκλειστα.

Μιλώντας για τον πατέρα του ο ηθοποιός είπε συγκεκριμένα «Μου έρχεται αυτή η αυστηρότητα στο πρόσωπό του. Όταν ήμουν μικρός και πήγα να τον δω μου είχε είπε: “Γιατί ήρθες; Πίσω”! Αυτό δεν θα το ξεχάσω. Ήταν αυστηρός, είχε κανόνες».

«Ήθελε να μου ζητήσει συγγνώμη πριν πεθάνει. Του λέω “Μπαμπά, θα πας εκεί θα τα πεις επάνω με τον Μεγάλο. Εγώ να ξέρεις ότι σε ευχαριστώ. Μου είπες κάποτε φύγε, τέλος. Ούτε δανεικά μου ζήτησες έκτοτε, ούτε τίποτα άλλο”» πρόσθεσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης ενώ στην ερώτηση αν αισθάνεται ότι θα μπορούσε ο πατέρας του να είναι πιο τρυφερός μαζί του απάντησε: «δεν ξέρω αν θα μπορούσε».

Θανάσης Βισκαδουράκης για Survivor

Ξεχωριστό κεφάλαιο στη συνέντευξη του Θανάση Βισκαδουράκη αποτέλεσε το Survivor για το οποίο παραδέχθηκε ότι πήγε για το «τεράστιο οικονομικό όφελος».

«Το Survivor έσκασε από το πουθενά, δεν το περίμενα. Για να μιλάμε ειλικρινά ο κύριος λόγος που δέχθηκα την πρόταση ήταν τα οικονομικά. Το όφελος το οικονομικό ήταν τεράστιο. Δουλειά δεν είχα, πρόταση δεν είχα ούτε τηλεοπτική ούτε και θεατρική, δεν περπατούσε τίποτα και ήμουν οικονομικά σε αναμονή από κάποιες δουλειές. Όταν η παραγωγή με κάλεσε και μου πρότεινε ευγενέστατα να συμμετέχω, είπα πως δεν έχω δει ποτέ το Survivor αλλά με ήθελε ο Ατζούν. Λέω το ναι και κατέβηκα χαλαρά. Δεν είχα δει ότι υπάρχουν τα συμβούλια, οι τσακωμοί, οι ίντριγκες, οι έριδες. Δεν είχα δει ποτέ και ήταν δύσκολα» είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης για το ριάλιτι επιβίωσης.

«Πήγα με την σκέψη ότι θα με προσέξουν, ήμουν και μεγάλος στα 53 οπότε υπέθετα πως κάτι θα μου δώσουν. Τίποτα! Η πρώτες 30 μέρες ήταν με δύο κουταλιές ρύζι. Τίποτα άλλο. Συνέχεια τσακωμοί, φωνές, κόντρες, φωνασκίες που μου κούραζαν το αυτί, πεινούσαμε πολύ. Είχαν έρθει όλοι στο παιχνίδι με στρατηγικές αλλά το δεχόμουν. Έτσι είναι η ζωή όμως. Η ζωή δεν είναι αγγελικά πλασμένη» συμπλήρωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Όσον αφορά τους συναδέλφους του ο Θανάσης Βισκαδουράκης έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Απόστολο Τότσικα με τον οποίο γνωρίστηκαν καλύτερα στα γυρίσματα της ταινίας The Bachelor: «Τον αγάπησα πολύ τον Απόστολο γιατί αγαπάει πολύ την Ρούλα. Σε μια εποχή που συνέχεια διαλύονται οικογένειες, η Ρούλα περνούσε δύσκολα στην εγκυμοσύνη. Ο Απόστολος Τότσικας παρακαλούσε γονυπετής την παραγωγή για να πάει να δει την Ρούλα Ρέβη με τα δίδυμα, από τότε λοιπόν, εμένα όλο αυτό με έκανε καλύτερο πατέρα. Αυτό μου δίδαξε ο Απόστολος, ότι η οικογένεια είναι το σημαντικότερο πράγμα. Ένα νέο παιδί, νέος άντρας και οικογενειάρχης, που εγώ έκανα οικογένεια σε μεγαλύτερη ηλικία».

Σχετικές ειδήσεις